Zavřít reklamu
  • Předobjednat iPhone X z Apple Storu nebo od autorizovaného prodejce? #8364

petrŠ píše:
    Dnes jsem kupoval iPhone 8Plus v Praze v Apple prodejně a tam mi potvrdili že iPhone X bude v ČR dostupný nejdříve v lednu.

V jaké prodejně jsi ho bral? Jsem si prakticky jistý, že ti teď nikdo s jistotou rozhodně neřekne, že do ČR se dostanou až v lednu.. 😀 Navíc, každý apple reseller má předobjednávky na 27. října a prodej od 3. listopadu, opravdu by někdo z nich dělal předobjednávky o dva měsíce dříve? Opravdu by si někdo z nich dovolil uvést oficiální datum prodeje na 3. listopadu aby ti pak telefon hodil v půlce ledna? To asi ne. Jasně, opravdu se nedostane na každého a někdo opravdu bude čekat třeba měsíc a půl, než se na něj dostane, ale fakt nehrozí, že by do ČR nedošlo do konce roku nic.. 😆

Předobjednat iPhone X z Apple Storu nebo od autorizovaného prodejce? #8365

a1capo píše:
    V jaké prodejně jsi ho bral? Jsem si prakticky jistý, že ti teď nikdo s jistotou rozhodně neřekne, že do ČR se dostanou až v lednu.. 😀 Navíc, každý apple reseller má předobjednávky na 27. října a prodej od 3. listopadu, opravdu by někdo z nich dělal předobjednávky o dva měsíce dříve? Opravdu by si někdo z nich dovolil uvést oficiální datum prodeje na 3. listopadu aby ti pak telefon hodil v půlce ledna? To asi ne. Jasně, opravdu se nedostane na každého a někdo opravdu bude čekat třeba měsíc a půl, než se na něj dostane, ale fakt nehrozí, že by do ČR nedošlo do konce roku nic.. 😆

Apple to takhle udělal loni s Apple Watch Nike+, kdy měli být už v listopadu, psané i u resellerů, ale na skladě byly až v lednu (možná pár kusů dřív, ale co jsem se koukal minimálně 2x týdně, tak byly stále nedostupné)

Předobjednat iPhone X z Apple Storu nebo od autorizovaného prodejce? #8366

Apple to takhle udělal loni s Apple Watch Nike+, kdy měli být už v listopadu, psané i u resellerů, ale na skladě byly až v lednu (možná pár kusů dřív, ale co jsem se koukal minimálně 2x týdně, tak byly stále nedostupné)
    [/quote]

Nejsem si úplně jistý, jestli lze tohle srovnávat. Každopádně, nejen reselleři, ale i apple na svých stránkách má psane predobjednavky na 27. Října a 3. Listopadu tam má psaný prodej. Osobně mi přijde spíš nereálný, že by se to opravdu stalo tak, že k nám první kusy dorazí až v lednu..:) Ano, je pravděpodobné, že dojde první vlna na zahájení prodeje a další vlna dojde až v lednu..:)

Předobjednat iPhone X z Apple Storu nebo od autorizovaného prodejce? #8367

Zřejmě jsi generální ředitel APPLE pro CZ region, ale určitě bude k předobjednání i 256GB varianta. Je možné, že se okamžitě vyprodá prvních pár set ks, které se k nám dostanou a na AS vyskočí dodací termín 8-12 týdnů, ale spíše počítám s tím, že bude vyprodaná hlavně 64GB varianta. 35k za 256GB zase dají jen velcí fandové a těch bude sice dost, ale ne milióny.
    Nechme se překvapit, ale stejně se nakonec všichni dočkáme... 😛

Předobjednat iPhone X z Apple Storu nebo od autorizovaného prodejce? #8368

No páni, sám velký Mike-Biker zavítal na naše fórum. 😀

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.