Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Retina 5K iMac 27 – error displeje #11626

    ahoj, mám podobný problém na 4K iMacu 21.5 (2017) s tím rozdílem, že se iMac samovolně probouzí ze spánku, obrazovka nezmodrá, ale svítí - z černé uspané obrazovky se stane světle šedá.. Stávalo se mi to pravidelně xkrát přes noc, probudil se a za 5 minut se sám třeba zase uspal atd.. Každopádně jsem zjistil, že mi to pravděpodobně dělá kvůli tomu, že mám do iMacu zapojený stojánek na apple watch a zároveň mám přes noc na nabíječce zapojené v iMacu i iPhone, poté, co jsem obojí odpojil z iMacu se mi to ještě nestalo, že by se iMac samovolně probudil - aktuálně 2 testovací noci.. Nenabíjíš přes noc iMacem nějaké zařízení?

    Odpověď: vyskakovací okna Mac #11851

    AdGuard nabízí i 2 týdny zdarma, dost času vyzkoušet a pak se rozhodnout, když nebudete spokojeni, dá se normálně odinstalovat. 🙂 Bt.w našel jsem ten kód na 30% slevu ještě - NOADSIN2019 😏😊

    Odpověď: vyskakovací okna Mac #11849

    Adblock jsem dřív používal taky, ale jeho spolehlivost šla velmi dolů, ať se to týkalo vyskakovacích oken, nebo reklam, nebo nefunkčních videí, kdy jel jen zvuk a byla černá obrazovka a mnoho dalšího.. a krom toho, na svém iMacu jsem pozoroval opravdu o dost menší rychlost načítání stránek.. AdGuard je o několik lvl dál.. Každopádně záleží na každém, za sebe po zkušenosti s Adblock mohu AdGuard doporučit a 180kč za doživotní licnci? To dnes nejsou ani peníze. 😀

    Odpověď: vyskakovací okna Mac #11847

    Ahoj, já používám AdGuard, doživotní licence koupená v ČR mě vyšla snad na 180kč, na netu lze ještě sehnat kód na 30% slevu .. Za sebe můžu říct spokojenost, co se týká vyskakovacích oken na stránkách s filmy/seriály, tak mi v 90% případů nevyskakuje žádné, zbylých 10% vyskočí maximálně jedno.. za sebe určitě mohu doporučit a celkově spokojenost. 🙂

    Odpověď: iPhone X baterie #8872

    Ahoj, já mám aktuálně rok starí iPX vyměněný po reklamaci, kapacita beterie 91% a můžu říct, že zkušenosti, které jsem měl první měsíce jsou ty tam.. nabíjení 2x denně uplně normální záležitost. esp. druhé nabíjení třeba kolem 17-18 hodiny večer, takže fakt slabota, nicméně k tvému dotazu, reklamací si nejsem jistý, hádám to bude "normální" 😀

    Odpověď: verejná beta macOS 10.14 Mojave #10111

    Super, moc díky za odpověď! 🙂 Vypadá systém víc nejistý, než High Sierra? Zrovna High Sierra mi přijdu velmi nejistá..

    Odpověď: verejná beta macOS 10.14 Mojave #10109

    Zdravím, testuje tu někdo poslední verze? Je to stabilní a "normálně" použitelný? Bez nějakých velkých chyb apod.? Případně testuje někdo na iMacu s diskem FusionDrive? Odrazilo se to nějak na rychlosti a reakcích iMacu? Předem díky za případně odpovědi! :))

    Odpověď: Časté restartování Apple Watch 2 #9406

    Filip7 : též jsem obnovil, nově spároval s iPhonem a mám pocit, že je to snad ještě horší 😀

    adbernau : před časem jsem o tom četl a jsem si jistý, že tohle nbude můj případ, pohybuji se stále ve stejných prostorech, děje se to všude, kde jsem a děje se to právě od té doby, co jsem nainstaloval novou verzi WatchOS.. :/

    každopádně teď nevím, jestli je to na reklamaci, či jakým způsobem to teď řešit.. vrátit se zpět na starší verzi WatchOS asi nijak nejde, že?

    Odpověď: Macbook 12" – zvažuji koupi – pár dtazů #8712

    shortyx12 píše:

    1) Když mám položený notebook na klíně a píšu, tak se trošku třeba display. Jakoby nedržel už úplně pěvně v pantech. Jako není to žádná katatstrofa, ale všímnu si toho. je to normální ?

    PS: nevíte jak je to s uplatěním záruky, když je koupený notebook z druhé ruky ale pořád ještě několik měsíců v záruce? Musí se to vše řešit přes původního majitele? To by byla docela otrava, nehledě na to, že mě může poslat do patřičných míst.

    Ahoj, k tvému problému "1)", měl jsem minulý rok MacBook 12 2015 a co se týká displeje, měl jsem stejný problém a nedržel v pantech, displej se mi kinklal v rozmezí asi centimetru, napřed to začalo malinko, milimetr, dva, tři, pět.. postupně to bylo horší. Odnesl jsem na reklamaci a uplně v pohodě, vyměněno displej za nový a od té doby v pohodě. .) Koupeno a reklamováno v iStyle.

    S reklamací by neměl být problém a neměl by být důvod mít k tomu původního majitele.. 🙂 Co vím, tak jim automaticky po zadání IMEI v pc naskočí, jestli není produkt hledaný/kradený nebo něco na ten způsob a pokud máš jak produkt, tak fakturu a u nich to vyjde v pohodě, tak se není čeho bát. 🙂

    Odpověď: iPhone X- vaše postřehy #8917

    Mám asi nějakou větší "mezeru" mezi sklem a rámečkem, při volání mi to škube vlasy a vousy.. 😆 někdo podobný problém? 😉

    Odpověď: iPhone X – chyba kamery ? #8942

    Tomu nerozumím, při natáčení videa v režimu 4k 60fps si můžu zoomovat dle libosti od 1x - 3x.. Krásně mi tam vyskočí stupnice, po které můžu jezdit prstem jak se mi chce a nádherné to zoomuje..

    Odpověď: High Sierra přehřívání #8933

    Ahoj, osobně bych se priklanel k tomu, že to bude tou stránkou.. Stránky tohoto typu často potají "těží" kryptoměny maximálním využitím procesoru, což by znacilo to přehřívání a klidně i ten pád prohlížeče, takže je možné, že to bude tento případ. Pokud ti to dělá jen na téhle stránce, tak problém bude určitě tam..

    Odpověď: Tiskárna #7535

    Ahoj všichni, rád bych tohle téma trochu oživil. Potřeboval bych poradit. Můj dotaz je dost podobný jako je původní příspěvek:
    1) Cena do 4000.
    2) Upřednostňuji multifunkční laserovou tiskárnu, tisknout budu nárazově, může být období, kdy bude tisknout více a období, kdy třeba půl roku bude ležet ladem. Tisk černobíle.
    3) Nepreferuji vyloženě nějakou značku - spíše jaké jsou vaše zkušenosti s nějakou značkou, popř. konkrétním modelem?
    4) Chtěl bych podporu pro Mac a iOS, tedy tisk bez potřeby kabelu, AirPrint?
    5)Poměr cena/ výkon , popř. cena tonerů do budoucna. :))

    Padla tu rada na Brother DCP-L2520DW, která mě docela zaujala, někdo nějaký nápad na případnou alternativu? Tiskárnu budu kupovat první v životě, tak si radši nechám poradit od zkušenějších. 🙂 Předem všem díky za odpovědi! 🙂

    Odpověď: VPN – názor #8857

    Vypadá to docela zajímavě, už jen z hlediska toho, že je to free, nicménně hodnocení na to se dost liší, by't to má hodnocení 4 z 5, tak co se komentářů týká, tak je to spíš 50/50.
    Nikdo jiný názory? neříkejte mi, že tu nikdo nepoužívá VPN. :)))

    Odpověď: iPhone x silver náchylnosť na škrabance #8886

    Nejsem si jistý s tím poškrábáním, viděl jsem mnoho videí s drop testy a i po pádech tam nebyla žádná odloupnutá/odřená barva, naopak černá po pádu vypadala lépe jak stříbrná..též jsem viděl několikatery Apple Watch po roce používání a když jsem je srovnal se svými stříbrnými, též po roce používání, tak na tom černá verze byla neporovnatelně lépe a rozhodně tam nebyl nějaký náznak odřený/odloupnutý barvy. Celkově tady ta černá stainless steal mi přijde o dost vychytanější, než černý/šedý, eloxovaný hliník 😉 Co se týká škrábanců, tak je docela těžký to srovnávat s iP4 už je z toho důvodu, že použité sklo je na uplné jiné úrovni, nejsem uplně schopný si představit, jaký zvěrstva by s iPX člověk musel udělat, aby na tom ten škrábanec byl nějak vidět, natož aby ten škrábanec člověka hned pleskl přes oči.. To sklo je tady opravdu mnohém dál, nenosím zatím folie ani obal a nikde ani škrábaneček, když to srovnám se svým bývalým iP6S, tak ten šel poškrábat snad i pohledem..
    Ještě k názoru, že u telefonu za 30k by to mělo být vychytaný a nemělo by docházet k takovýmu poškrábání u stříbrné verze, osobně si nemyslím, že by s tíhmle šlo něco dělat, je to leštěná ocel - člověk by měl už před nákupem počítat s tím, že na tomhle ty škrábance prostě budou, budou tam brzo a bude uplně jedno, jestli se k tomu člověk bude chovat velmi slušně, nebo ne, tak či tak tam budou, tohle prostě je vlasnost leštěné oceli a vychytat to myslím ničím nepůjde..

.