Zavřít reklamu
  • První Iphone – SE vs. 6S #1417

    Dobrý den, právě se chystám koupit svůj první iphone a rozhoduji se mezi verzemi SE a 6s. Přecházím z android a 5ti palcového displeje, tak mám trochu strach, že bych si na malé SE nezvykl a bohužel u 6s mám zase strach aby se mnou vydržela celý den baterie. Telefon používám převážně na psaní sms a na messengeru, facebook, instagram, sem tam prohlížeč, pár videíí na youtube a pár telefonátů, hry opravdu jen občasně. Dotaz na základě kterých bych se asi teda rozhodoval jsou dva a to jestli je iphone 6s s činnostmi na které bych ho využil vydržet celý den bez problémů a jestli je zde někdo kdo přecházel na Iphone SE z podobně většího telefonu a jestli byl velký problém zvyknout si na menší displej. Děkuji.

    První Iphone – SE vs. 6S #7866

    Zdravím.

    Osobne si myslím že keby si kúpiš iPhone SE, oľutuješ to. Pretože som toho názoru, že ten telefón je proste maličký, 6S má 3D Touch, a je podľa mňa o dosť lepší než to SE. A vyzerá rovnako ako 5S. Takže radšej za mňa 6S. 🙂

    První Iphone – SE vs. 6S #7867

    Pokud telefon neslouží primárně k telefonování, pak je logicky lepší větší displej. Já třeba na SE nenapíšu nic bez překlepů. 6s/7 je už dostačující a Plus už jsou úplně TOP. Nejlepší je si to vyzkoušet a podle toho se rozhodnout.

Odpověď na: První Iphone – SE vs. 6S

celý text

.