Zavřít reklamu
  • Iphone SE vs 5S #7086

Vzhľadom je rovaný ako je iPhone 5, vieš ako som to myslel 🙂

Iphone SE vs 5S #7087

"Šmejdy s Androidom" majú už pol dekády funkcie, o ktorých by sa iPhonom mohlo len snívať. 🙂 Kúpiť si niečo od Applu - to je dlhodobý nájom. Apple rozhoduje o tom, čo sa stane so zariadením, ako ho mám používať... A ak už aj niekto príde so spôsobom (jailbreak), ako to prekonať a sprístupní používateľom možnosť prispôsobiť si zariadenie za 700 €, ktoré nemá ani dualSIM alebo bezdrôtové nabíjanie a nedokáže sa ani len nabiť v najnovšom a najlepšom MacBooku s AŽ jedným portom (aké prelomové), tak mu Apple hodí pod nohy polená, opraví tú bezpečnostnú chybu a spraví zo zákazníka zase otroka.

Hádzať všetky Android telefóny do jedného vreca je hlúpe. Stačí si vybrať poriadnu značku, nie plastový odpad od Samsungu.

Iphone SE vs 5S #7088

vlastním právě macbook air, a zdá se mi taky, že se liší jen výkonově a ve fotoaparátu 🙂 takže asi pudu do 5s 🙂

Iphone SE vs 5S #7089

No samozřejmě co se týká vnitřností telefonu, tak je na tom lépe SEčko. Vzhledově je to to samé, ale je informace, že iPhone 5S bude apple udržovat ještě alespoň 3roky, takže po tuto dobu by měly být dostupné aktualizace na vyšší verzi iOs. Záleží potom tedy kolik peněz do toho chceš investovat. Dominik

Iphone SE vs 5S #7090

ericek111 píše:
    "Šmejdy s Androidom" majú už pol dekády funkcie, o ktorých by sa iPhonom mohlo len snívať. 🙂 Kúpiť si niečo od Applu - to je dlhodobý nájom. Apple rozhoduje o tom, čo sa stane so zariadením, ako ho mám používať... A ak už aj niekto príde so spôsobom (jailbreak), ako to prekonať a sprístupní používateľom možnosť prispôsobiť si zariadenie za 700 €, ktoré nemá ani dualSIM alebo bezdrôtové nabíjanie a nedokáže sa ani len nabiť v najnovšom a najlepšom MacBooku s AŽ jedným portom (aké prelomové), tak mu Apple hodí pod nohy polená, opraví tú bezpečnostnú chybu a spraví zo zákazníka zase otroka.

Hádzať všetky Android telefóny do jedného vreca je hlúpe. Stačí si vybrať poriadnu značku, nie plastový odpad od Samsungu.

Tak mi nějakou tu pořádnou značku doporuč. Android jako celek je prostě šmejd nic jiného. Výrobci se mohou snažit sebe víc, narvat do toho funkcí až běda, ale stejně to po pár měsících nebude makat. Jen blázen si tohle nepřizná. Manželka má už několik telefonů z androidem a Huawei P9 lite co dostala k vánocům byla poslední kapka. Přístí telefon už bude jablečný. To co mě běžne funguje, je u ní zasekanej problém. Třeba přístup na damácí NAS úložiště je něco katastrofálního. K čemu jsou mě funkce, které použiju jednou za rok, když běžné věci na androidu prostě nefungujou. I google už to ví a proto už dávno maká na novém OS.

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.