Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: iPhone x silver náchylnosť na škrabance #8888

    Na to rozleštění škrábanců používám ubrousky Cape Cod. Stačí googlit a na youtube jsou i nějaká videa. Velké vrypy to opravdu nevyleští, ale takové ty drobné vlásečnicové škrábance tu umí odstranit bez problému. Měl jsem pod obalem taky plno škrábanců, trochu jsem to přejel a je jak novej. 🙂

    Odpověď: iPhone x silver náchylnosť na škrabance #8883

    Mám ho 14 dní a taky se objevily sem tam drobné mikro škrábance. Ale moc to neřeším, protože to jde lehce vyleštit. Měl jsem apple watch první gen. v nerez oceli a vždy jednou za měsíc jsem je přejel a byly jako nové. To samé budu dělat z Iphone X. Tmavá barva není žádná výhra, protože ty rámečky jak se jednou poškrábou, tak už nejdou vyleštit na rozdíl od silver varianty. A navíc běžná věc dlouho známá, že pokud škrábnete sklo na zádech u tmavé varianty, je to okamžitě vidět, ale u bílé se to prostě schová a běžně to není absolutně vidět. Bílá záda vydrží vzhledově déle než tmavá, hodně jsem to poznal už na 4S. Takže doporučuji silver variantu. Možná kdyby apple dělal opravdu poctivou verzi black jako na iphone 4s tak bych možná neodolal, ale tahle jakoby matná kouřová co je na Xku se mě opravdu nelibí. Pouzdro na tenhle telefon je úplná škoda, chci si užít ten krásnej kus, ten super pocit a ne to hodit do nějaké gumy. Koupil jsem pojištění za 3600 a mám dojem že to tak drahé není když vidím cenu originálních pouzder. 😆 😆 😆

    Odpověď: Anketa #8798

    0 + 0,8 + 0 = 0,8
    Já vím Maca už je načase vyměnit. 😀 😀 😀

    Odpověď: Apple Watch 3 LTE – podpora pro Česko #8205

    Mě zklamaly hlavně naši operátoři ostatně jako vždy. Nejen že jsou nejdražší, ale navíc na něco takového nejsou připraveni. Vítejte v České republice.

    Odpověď: iPhone 7 NFC platební nálepka #8103

    Jednotlivé karty by měli jít odstínit třeba http://www.i-clip.cz/cs/kolekce/63-rfid-karta.html, ale u telefonu těžko říct.

    Odpověď: Vaše platba byla odmítnuta. Zadejte platné údaje platební metody #8031

    A máte povolené na účtu E-komerce. Platby z internetu? Já to třeba mám pořád vypnuté a zapínám jen když nakupuji.

    Odpověď: Iphone SE vs 5S #7090

    ericek111 píše:
    "Šmejdy s Androidom" majú už pol dekády funkcie, o ktorých by sa iPhonom mohlo len snívať. 🙂 Kúpiť si niečo od Applu - to je dlhodobý nájom. Apple rozhoduje o tom, čo sa stane so zariadením, ako ho mám používať... A ak už aj niekto príde so spôsobom (jailbreak), ako to prekonať a sprístupní používateľom možnosť prispôsobiť si zariadenie za 700 €, ktoré nemá ani dualSIM alebo bezdrôtové nabíjanie a nedokáže sa ani len nabiť v najnovšom a najlepšom MacBooku s AŽ jedným portom (aké prelomové), tak mu Apple hodí pod nohy polená, opraví tú bezpečnostnú chybu a spraví zo zákazníka zase otroka.

    Hádzať všetky Android telefóny do jedného vreca je hlúpe. Stačí si vybrať poriadnu značku, nie plastový odpad od Samsungu.

    Tak mi nějakou tu pořádnou značku doporuč. Android jako celek je prostě šmejd nic jiného. Výrobci se mohou snažit sebe víc, narvat do toho funkcí až běda, ale stejně to po pár měsících nebude makat. Jen blázen si tohle nepřizná. Manželka má už několik telefonů z androidem a Huawei P9 lite co dostala k vánocům byla poslední kapka. Přístí telefon už bude jablečný. To co mě běžne funguje, je u ní zasekanej problém. Třeba přístup na damácí NAS úložiště je něco katastrofálního. K čemu jsou mě funkce, které použiju jednou za rok, když běžné věci na androidu prostě nefungujou. I google už to ví a proto už dávno maká na novém OS.

    Odpověď: Magic Mouse 2 #6754

    Taky jsem si ji koupil k macbooku pro, ale nikam mě nevylítla. Prostě jsem normálně otevřel krabičku a myšku vyndal. Tak nevím. 😉

    Odpověď: Kupa MBP 13 vs MB 12" #6761

    MB12 2016 s procesorem M5 1.2 má výkonu dost a na takové běžné práce úplně dostačující. Není problém ani s úpravou fotek a lehkou úpravou videa. Prostě na to běžné použití pro většinu z nás stačí. Problém je asi v ceně. Oficiálni cena Macbook 12 M5 je 48 000 Kč, na Mall se dá sehnat za 43 000. Ofic.cena MacBook Pro 13 v základni verzi je 46 000. Já ho koupil minulý týden v akci na Softcomp za 42000 Kč. Výhoda MB12 je větší disk a lepší přenositelnost. Kdyby stál MB12 M5 někde na pomezí 35 000 Kč určitě bych volil ten a stacil by mě, ale takle jsem volil raději Pročko. Mám pocit lepšího zhodnocení pěnez a musím teda řict, že jsem zatím velmi spokojenej. Maká to výborně. Ale podle toho co píše tazatel, tak na jeho práci mu podle mě stačí i MacBook 12 M3 1,1 a ušetří poměrně dost peněz.

    Odpověď: Tak mám si ty Apple Watch koupit nebo ne? #5952

    Přesně tak jsem to měl i já. První měsíc nadšení a pocit,že už je nedám nikdy z ruky a po druhém měsíci jsem je prodal. 🙁 Jsem prostě na klasiku. AW pro mě byly jen vyhozené peníze a za verzi steel, né zrovna malé. Ale najde se mraky lidí co bez nich už nedaj ránu a spousty lidí co si řeknou. No co, nejsou moc hezké, ale je to jablko a já mám všechno od jablka, tak je budu nosit. 🙂

.