Zavřít reklamu

Vytvořené odpovědi

  • Odpověď: Monitor k Macu #7124

    Ironside píše:
    Nevšiml jsem si co máš na MacBook,ale jestli máš s USB-C,tak už jedině monitor s tímto konektorem a to se ti dost zredukuje výběr a koupě je jednodušší 🙂

    Macbook Pro 2015

    Odpověď: Monitor k Macu #7122

    Aha 😀 A niečo podobné, v nižšej cenovej relácií?

    Odpověď: Macbook TB 2016 nebo Macbook 2014 CTO? #7080

    Zdravím.

    Macbook je počítač ktorý má napred vo veľa veciach, všetky tieto variácie sú veľmi dobré, a určite dobre je vybrať si jednu z nich. Najlepšie je trošku sa buchnúť po vrecku, a ja by som si kúpil ten nový. Je to proste niečo, čo nezažijete stále, že si budete kupovať niečo nové. Pocit keď ho prvý krát zapnete, a keď dáte dole fóliu je na nezaplatenie. Myslím si že nový macbook 2016 bude najlepším čo môžete urobiť. A ešte možno keď nie ten najnovší, tak môžte pozrieť nejaký 2015. Ten mám ja, a vážne si nemám načo sťažovať. Výkon ako triskáč, nič sa neseká. Proste nič lepšie si ja neviem predstaviť. Jedine novší. 😃 Takže za mňa tento Macbook Pro 2016.

    Snáď som vám poradil, Andrej.

    Odpověď: Mac Book Pro 2010 – Chyba ram ? #6946

    Zdravím.

    Macbook Pro 2010 nieje najnovším a zrovna najvýkonejším notebookom ktorý Apple priniesli. Keď možno bol predstavený, určite taký rýchly bol. Ale podľa mojho názoru, je normálne že 7 ročný mac nestíha tak, ako najnovší Pro 2016. Mojim odporučením je skúsiť sa spýať nejakého technika, ktorý má k takým veciam väčší prehľad, a význa sa v starších strojoch. Osobne vám žiaľ neviem pomôcť.

    Odpověď: Macbook Air 13 – kúpa teraz? (2017) #6996

    Na výkone to nič neuberá, to že má i5. Pokiaľ ten notebook nebudete využívať na hry, tak vám to vôbec nemusí ani vadiť.

    Odpověď: Čištění displeje #6870

    PatrickX0X píše:
    Žádný Clin! Protože tady pán má Air, který nemá retina display. Pokud si chceš odrovnat vrstvu na skle, tak si zo zkus. + Měl sis dát ihned folii, taky ji mám na 2016 - stála 190kč z Německa.

    Ja to Clinom nerobím, a sám neviem prečo som to tam napísal. Najlepšie je zobrať si navlhčenú handričku a pouťierať to tým.

    Odpověď: Výběr MacBooku PRO 2016 #7110

    Zdravím.

    Myslím si že výber je čisto na Vás, ale tak, pomôžem.
    Touchbar má veľa vychytávok - najmä pri strihaní videí, kedy si môžete posúvať medzi jednotlivými snímkami vo videu. Ako uvádzate, GoPro strihanie videí, takže sa Vám to v tomto smere určite zíde. Pokiaľ máte daný finančný obnos, ktorý by ste nechceli využiť nieje inde, nevidím problém. Každá novinka ktorý výnde na trh, má nejakým spôsobom uľahčiť prácu. Takže ja by som Vám odporučil ten s TouchBarom.

    Odpověď: iPhone 5 samovolny restart/pad systemu #7102

    Zdravím.

    Ako každému poradím, najlepšie je zájsť do autorizovaného servisu, kde vám určite pomôžu oveľa viac. Nikdy som sa s podobným problémom nestretol, skúste niečo nájsť na internete. Google bude určite vedieť viac.

    https://www.letemsvetemapplem.eu/2015/05/27/chyba-ios-zpusobi-restart-iphonu-pri-obdrzeni-urcite-zpravy/

    Skúste si to prečítať, možno že som sa trafil. Andrej.

    Odpověď: Macbook Air Mid2013 – občas vynechávají klávesy "a", "1", "BackSpace" #6993

    Zdravím.

    Klávesnica je tiež len "stroj" alebo niečo, čo sa časom opotrebuje. Môže byť porušená membrána, pri stláčaní, ale mňa by zaujímala jedna vec. Vypadnú tieto klávesy naraz? Napríklad keď vám vypadne "A", okamžite nefungujú aj tie ostatné ktoré uvádzate? Mne sa to stávalo tiež na mojej klávesnici ktorú som mal ešte na starom notebooku - Toshiba, skúsim niečo o tom pogúgliť.

    Teraz som možno napísal trošku blbosť, pretože neviem, či má Mac mechanickú, alebo membránovú. Ale asi membránovú, mechanické majú taký väčší stisk. Určite by som zašiel do autorizovaného servisu, kde by vám určite povedali viac. Pri všetkých chybách, ktoré sa vám vyskitujú je najlepšie zájsť k autorizovanému servisu, snáď som vám poradil. Pokúsim sa ešte viac, budem rád ak mi odpíšete na otázku.

    Andrej

    Odpověď: Iphone SE vs 5S #7086

    Vzhľadom je rovaný ako je iPhone 5, vieš ako som to myslel 🙂

    Odpověď: Podložka pod Magic mouse #6022

    Ja Magic Mouse neuctievam. Mne sa s ňou najlepšie nerobí. Nepríde mi taká do ruky, a má veľmi ostré hrany.

    Odpověď: Iphone SE vs 5S #7084

    Zdravím.

    Osobne vlastným iPhone 5S, a myslím si že 5SE je lepší len vo výkone. A vzhľadom k tomu že hry nehráte, nebude to potreba. Za tie peniaze by som si radšej kúpil tú 5S, a ostatné peniaze by som si určite odložil. Ceny som si overoval na portále Heureka.com, čiže zrejme tá najlacnejšia možnosť, kde by ste iPhone mohli kúpiť. IPhone 5S má najnižšiu dostupnú cenu 278,00 €, a najvyššiu 309,00 €, a jeho drahší brat 376,90 € - 469,00 €. Ak porovnáme ceny kde najlacnejšie kúpime 5S, a najdrahšie 5SE - rozdiel nám ostane 191,00 € čo jednoznačne nieje peniaz, ktorý len tak nájdeme pohodený na ulici. Osobne by som už do 5S/SE nešiel. Pretože to nieje najnovší telefón, nehovorím o 5SE, ten bol predstavený minulý rok. Ale vieme, že tu máme vymoženosti ako je napríklad 3D touch, a nebudeme si klamať, iPhone 5S najväčší display nemá, čo mňa osobne dosť omedzuje, keď napríklad v škole na výtvarnej výchove niečo nájsť, a odkresliť. Zrovna to nieje najlahšie odkreslovať z maličkého obrázku. O kvalite obrazu sa ani rozprávať nebudeme, je to kvalita ktorá sa nikde nevidí. Takže kebyže si ja mám osobne vybrať, vybral by som si iPhone 6 64GB. Ale toto je len moje odporučenie, ktoré je len úplne na vás. Apple je značka ktorá má kvalitu nad limit, čiže veľmi dobré. Iný telefón ako iPhone by som už nikdy nechcel, a som zato veľmi rád. Pretože som si zvykol, že radšej si kúpiť niečo drahšie, a kvalitnejšie. Nie tak, že sa mi to za 2 dni rosype, a potom si za dva dni budem kupovať niečo nové.

    Snáď som vám nejako poradil. Andrej.

    Odpověď: MacBook Air 13" #7002

    Zdravím.

    Medzi Macbookom Air 2015 a 2016 je rozdiel najmä v baterií, kedy v roku 2016 vydrží dlhšie, mala by pri normalnom využití ( surfovanie po internete, písanie iMessage ) vydržať dlhšie. Apple udáva 12 hodín. Podľa laického posúdenia je tam aj určite lepší výkon, aby stíhal najnovší operačný systém bez akého koľvek sekania. Výber je len na Vás, ale ja by som Vám beztak radšej odporučil Macbook Pro, aj keď 15cku, ale určite Pro. Macbook Air som nikdy nemal, čiže posúdiť ho neviem.

    Snáď som vám poradil. Andrej.

    Odpověď: Čištění displeje #6868

    Nazdar. Najvýhodnejšia voľba je kúpiť si čistiaci spray na televízory a vyčistiť to s tým. Aspoň ja to tak robím, inokedy Clin, a podobné vecičky.

.