Ahoj, Budu si pořizovat nový iPhone (SE) a chci maximalizovat výdrž baterie - mám jí nechat třikrát nabít/úplnem vybít, jako se to dělalo se staršími telefony? Nechci si snížit kapacitu baterie hned od začátku... asi by se určitě nemela nabíjet přes noc, žejo? Díky za odpověď!
-
Ahoj, ta doba, kdy jsi musel nechávat vybít nový mobil je dávno pryč. Doporučuji přečíst skvělý článek https://www.letemsvetemapplem.eu/2012/0 ... -zarizeni/ ,ve kterém jsou převzaty informace přímo z oficiálních Apple stránek. Nabíjení přes noc rozhodně baterii neškodí (viz článek) a to můžu potvrdit z vlastní zkušenosti. Když jdu večer spát a dám iPhone na nabíječku, tak adaptér je rozpálený a jakmile se baterie nabije na 100%, tak adaptér začne chladnout a když vypojuji nabíječku ráno ze sítě, tak už je celý studený. Nabíjel jsem tak všechny moje telefony a ani po roce jsem žádnou změnu, že by byla baterie slabší nepocítil.
Nazdar. iPhone nieje starý telefón, ani Nokia C1. Normálne ju používajte ako do teraz. NIč by sa s nou stať nemalo.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.