Ahoj, plánuju výměnu svého 4 roky starého MacBooku Air a nejspíš půjdu do nového MacBooku Pro 13. Měl bych ohledně něho 2 dotazy: - vyplatí se připlatit 3200 Kč za navýšení frekvence procesoru z 2,9 GHz na 3,1 GHz nebo to jsou vyhozené peníze? - vizuálně se mi asi o trochu víc líbí vesmírně šedá barva, ale rád bych věděl, jak moc je trvanlivá - neošoupe se? a v případě nějaké oděrky je pod barvou stříbrný hliník? takže oděrka bude víc vidět? v tomto je stříbrná barva super, i poškrábaný roh je stále stříbrný ...
-
- vyplatí se připlatit 3200 Kč za navýšení frekvence procesoru z 2,9 GHz na 3,1 GHz nebo to jsou vyhozené peníze?
Podle určení.
K čemu budeš MBP využívat?? Jsi si jistý, že chceš ten nejnovější??
Primárně ho mám pro práci, často používám Parallels. A rád bych, aby mi zase aspoň 4 roky vydržel.
Chci si i udělat radost, proto výběr toho nového.Tak s parallels bych se rozloučil s 8G RAM a dokoupil 16G RAM.
.
Na jakou práci??? Možná je navýšení frekvence procesoru opravdu zbytečnost.
.
A pokud tlačí rozpočet a potřebuješ Windows aplikace, určitě zvaž DELL XPS 13, páč za stejný prachy nabídne i lepší výkon a kdyby ne, ve hře je DELL XPS 15. Pokud jsi rozhodnutý do 'Masoxu', rozmlouvat ti to nebudu, ale 'OT' na si neodpustím 😉Navýšit na 16 GB jsem se rozhodl hned, proto jsem to sem ani nepsal:)
Primárně MS Office a Gimp. Pod Parallelsy pak používám hlavně Visio a MS Project.