Ahoj, mám dotaz, jestli nevíte, že by byl omezen DFU na IOS 17. Chci si udělat čistou instalaci, ale nedokážu se podle návodu dostat do DFU, vždy to skončí restartem. dík
-
Tiež som mal tento problém ale dnes sa mi to podarilo. Skúste: volume up následne volume down, potom stlačiť bočné tlačidlo, následne keď sčerná obrazovka počkať 3 sekundy a stlačiť volume down (zároveň s bočným tlačidlom), držať obe tlačidlá 5 sekúnd, následne bočné tlačidlo pustiť a držať volume down. Malo by ukázať že iPhone je v režime DFU. Mne sa to dnes takto podarilo na SE 2020
do DFU se už dostanu, telefon zustane cerny, tak predpokladam ze je telefon v DFU. problém je ale další, že Itunes na W11 mi telefon nedetekuje. takže nemůžu nahrát IPWS... v systému se mi objeví zařízení Apple RSM s chybou zařízení nelze spustit - objekt nebyl nalezen. Na hlavní liště vidím připojené zařízení, které můžu bezpečně odpojit ale Itunes ho prostě nevidí. ani po kompletní reinstalaci programu...
Tam bude někde problém s Wyndejsiho. Zkus jiný počítač. Já tedy mám MacOS, takže nemohu sloužit, ale vím, že občas bývá problém.
Zkus odinstalovat iTunes, vyčistit registry, jestli to ještě existuje a po restartu znovu nahodit iTunes.