Zdravím , mám iPhone x silver cca po týždni a zistil som že spodok je poškrabaný nieje to spôsobené mnou iPhone bol vždy v kryte nikdy nespadol každý iPhone mám vždy ako nový dnes som si ho čistil a spodná strana má škrabance môžu byť z prachu ktorý bol v kryte zrejme .... Aké máte skúsenosti vy ? Používate original kožený apple kryt ?
-
Teď jsem ho vyndal z krytu a nic na něm nemám u mě je pořad jako nový ani vlásečnicový škrabaneček mám ho cca týden zkus reklamovat za to nic nedáš
Áno áno presne to ... akurát pozerám no je to bežný problém je to veľmi citlivé presne ten nerezový rám ... iPhone 7 som nosil bez puzdra a bol ako nový ... poškriabe ho aj prach ...skúsim preleštiť pastou na autá ale neviem či to má zmysel
Bílá varianta se svým stříbrným nerezovým rámečkem je uplně stejná jak Apple watch, tam fakt člověk ani neví, kde se jakej škrábanec vzal, poškrábe to snad uplně všechno.. po Apple watch jsem se poučil a iPhone X koupil černej a jsem maximálně spokojený, protože pokud tam nějaký škrábaneček je, tak rozhodně není vidět a vypadá to pořád skvěle. :)) Přístí Apple watch budou taktéž černé barvy 😀
Co se týká té pasty, tak opatrně, můžeš to tím ještě více poškodit..Tyhle skrabnace zpusobuje drobny prach a necistoty, ktere se dostanou do pouzdra, neustalym trenim pri manipulaci.
V podstate tomu nejde nijak predejit, protoze prach se dostane vsude, kam muze i voda.
Ja jsem uz na tohke rezignoval, koupil jsem si krasny telefon proto, abych si ho uzil, abych videl ten design, abych citil ten kov. A ne abych ho obalil kolem dokola do lacine, nevzhledne “sprcky”.
Rozdil v cene pri prodeji neni nijak vyrazny, oproti te radosti, kterou mi to zarizeni prinasi.
To je stejna blbost jako koupit auto v prave kuzi a pak tam natahnout dalmatina z trznice 😀
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.