Dobrý večer, rozhoduji se jestli si mám pořídit Air, jelikož mám rozpočet jen 25 000,- Kč a mám iPhone, tak bych si chtěl osahat i Mac. Živím se webdesignem, UX designem a potřebuji novou techniku. Pracuji ve Photoshopu, Illustratoru, Sublime Textu 3 a další nenáročné programy. Moje otázka zní, zda-li by mi Air prozatím stačil (cca na rok - dva), jestli bude výkon pro práci v PS, InDesignu a Illustratoru (očekávám, že spíše v AI bude trochu pokulhávat, ale jde hlavně o PS). Jde mi také o výdrž baterie, jelikož hodně pracuji na cestách či kavárnách. Rád bych ho pořídil, jelikož již nechci pracovat na Windows. 
-
Air dnes určite nie, a na tvorbu grafického dizajnu? To je tá najhoršia možná kombinácia...
raskavil píše:
https://www.sbazar.cz/karina2202/detail/22201778-macbook-pro-13-retina-i5-rok-2014-8gb-ramJá právě moc nevěřím technice z bazaru - mám s tím špatné zkušenosti.
majdy píše:
Air dnes určite nie, a na tvorbu grafického dizajnu? To je tá najhoršia možná kombinácia...Četl jsem, že je ještě v pohodě, hlavně s výdrží. Jediný mínus je displej.