Který 12 palcový MacBook byste vybrali ??? Ten nový s rychlejším procesorem nebo starý z roku 2015 ??? Teď jsou na staré docela pěkné výprodeje tak nevím do kterého jít stačí mi do školy ten starý z roku 2015 ???
-
Pokud ti jde hodně o cenu, určitě bych se nebál si zvolit levnější (starší) verzi. Co se výkonu týče, tak podle benchmarků je aktualizovaná verze rychlejší o 15%. Co by ale pro tebe mohlo být rozhodující je výdrž baterie – nový MacBook vydrží 11 hodin, zatímco "starý" pouze hodin 10.
A nebo bych se vykaslal na 12 a vzal si Macbook Air 13, ten mám já a je to pro mě osobně nejlepší počítač co jsme kdy měl a to jsme měl asi 4 generace MBP, PowerBook G4, iMac, PowerMac, Mac Pro atd.
No MacBook je opravdu nádhernej kousek. Takže, pokud nejde o peníze... Jinak bych taky volil 13 Air. Jasně se vidím, jak bych vždycky v tu nejhloupější chvíli potřeboval něco strčit do USB. A pořád tahat nějakou redukci, to by nebylo pro mě. USB C je možná revoluce, ale svět tomu ještě nedospěl.
Asi před 14 dny jsem v iwantu koupil Macbook 12 2015 ale ten dražší s 512ROM. Stojí 36k -5% sleva pro studenty = 34k. Nejlevnější Air je za 38k a má 128g ROM. A redukci jsem si koupil tuto: http://www.istyle.eu/cz/hyper-usb-type-c-hub.html