Zdravím, mám IPhone 7 plus. Vím, že display je full HD, ale když koukám na YouTube na video v kvalitě 1440p, což je 2k rozlišení, tak ten display na IPhonu je krásně čistý, jako by byl QHD nebo se mi to zdá? Mám IPhone čerstvě měsíc.
-
Lidské oko má přeci nějaké limity.Cožpak vidíš na displeji nějaké pixely?Nevidiš,leda lupou.Jinak má jak si říkal full HD 1080
Ne, pixely nevidím. Ale když porovnám IPhone 7 Plus s jiným s QHD, tak rozdíl nevidím. Chci říct, že ten display na IPhonu je krásně čistý (ostrý).
Prechádzal si z Androidu? Áno Apple má IPS panely na tej najvyššej úrovni. Poruchovosťou a podaním farieb sú ďaleko za OLED panelmy. Väčšina ľudí sa smeje rozlíšeniu, ale fakt je ten, že u Apple sú tie displeje krásne čisté. Trochu sa teda obávam budúcich iPhonov ak Apple naozaj použije OLED displej, áno, OLED sa rozvíja rýchlo a aj podanie farieb je dnes oveľa lepšie, len či bude v nových iPhonoch na úrovní IPS? To je otázka pre ľudí v Apple, verím, že ak OLED pridajú, kvalita tam bude, respektíve, dúfam.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.