Zavřít reklamu

planet of appsApple zveřejnil pozvánku na casting pro nový televizní pořad Planet of the apps, který má být o aplikacích a lidech, jenž za nimi stojí. Porad v současné době hledá vývojáře ze San Franciska, Austinu, New Yorku a Los Angeles. Výkonnými producenty pořadu jsou Will.i.am, Ben Silverman a Howard Owens, kteří spolupracují na pořadu o talentovaných vývojářích, kteří vytvářejí skutečné inovace.

Hledají vývojáře, kteří mají vizi, umí řešit reálné problémy díky svým aplikacím a dokáží přinášet aplikace, jenž mění každodenní životy lidí. „Můžeme vyprávět příběhy o tom, jak jsou aplikace vyvinuté, kdo je vytvořil a jakým způsobem,“ říká Silverman.

Producenti navíc tvrdí, že to není televizní show, ale příručka a možnost, jak se dostat k příležitostem rychleji. Vývojáři obdrží mentorství od nejlepších odborníků na světě, získají až 10 000 000$ na financování, pokud se dostanou do finále a jejich aplikace bude na čestném místě v App Store.

Účast bude omezena na 100 vývojářů a aplikace musejí být určeny pro iOS, MacOS, tvOS nebo watchOS a musejí být zcela funkční nebo v beta verzi do 21. října 2016. Vývojáři mohou přihlásit více aplikací a jednotlivci se mohou podílet na vývoji v týmech. Přihlásit se mohou vývojáři do 26. srpna 2016. Natáčení se bude konat v Los Angeles na konci letošního a počátkem příštího roku. Vývojáři se mohou příhlásit na stránkách pořadu planetoftheapps.com.

Planet of the Apps

Dnes nejčtenější

.