Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aplikace pro iPhone zdarma

Countdown with Emoji

Countdown with Emoji je minimalistická aplikace pro odpočítávání, která používá emotikony pro zobrazení událostí. Události můžete importovat z Kalendáře nebo je přidávat ručně. Vyberte si požadované emoji a nechte odpočítávání začít. Aplikace podporuje tmavý režim, iPhone, Apple Watch, iPad a synchronizaci s iCloudem.

  • Původní cena: 9,99$

Aplikaci Countdown with Emoji stáhnete zde.

Video Stabilizer

Aplikace Video Stabilizer dělá přesně to, co její název napovídá – stabilizuje vaše videa. Při běhu, turistice nebo jízdě na kole je téměř nemožné nahrát čisté video, ale tato aplikace to mění. Stačí, aby aplikace analyzovala a stabilizovala vaše video snímek po snímku. Tím se vaše video ustálí a pokaždé dosáhnete perfektních výsledků. Je také skvělá pro všechny, kdo mají roztřesené nebo nejisté ruce.

  • Původní cena: 4,99$

Aplikaci Video Stabilizer stáhnete zde.

EasyScanner – OCR, PDF, Docs

EasyScanner je jednoduchá a intuitivní aplikace pro skenování dokumentů na vašem iPhone. Nabízí vysoce přesné rozpoznávání textu, efektivní správu dokumentů a funkci vyhledávání, a umožňuje tak rychlé a snadné převádění papírových dokumentů do digitálního formátu PDF. S EasyScannerem můžete snadno skenovat různé druhy dokumentů, od běžných papírů a účtenek až po knihy a časopisy. Aplikace automaticky detekuje okraje dokumentů a zajišťuje tak ostré a čisté skeny. Díky pokročilé technologii rozpoznávání textu EasyScanner přesně převádí naskenovaný text do digitální podoby, kterou lze dále upravovat, sdílet nebo ukládat.

  • Původní cena: 2,99$

Aplikaci EasyScanner stáhnete zde.

Number Mazes: Rikudo Puzzles

Hledáte zábavnou logickou hru? Rikudo je originální puzzle hra, která vás potrápí, ale zároveň zabaví na dlouhé hodiny. Cílem je najít cestu v hexagonální síti propojených buněk, po které budete procházet v pořadí za sebou jdoucí čísla. Každá hádanka má pouze jedno řešení, takže si můžete být jisti férovým hraním. Ačkoliv je základní pravidlo jednoduché, samotné řešení hádanek může být pořádná výzva! Naštěstí vám pomůže animovaný tutoriál a hned několik režimů obtížnosti. Ať už jste začátečník nebo zkušený luštitel, v Rikudo si přijdete na své. Hra nabízí celkem 960 puzzlí různých velikostí, takže se připravte na hodiny zábavy a tréninku mozkových závitů.

  • Původní cena: 3,99$

Aplikaci Number Mazes stáhnete zde.

SafetyNote+ Pro

Tento výkonný nástroj chrání vaše soukromé záznamy před zvědavými pohledy díky pokročilému bezpečnostnímu systému. Poznámky si můžete uzamknout heslem, využít Touch ID či Face ID pro rychlejší přístup a dokonce získat fotku nezvaného hosta, který se pokusil do aplikace dostat. SafetyNote+ nabízí i falešné heslo pro ještě větší krytí, možnost zamykat jednotlivé složky a výběr z elegantních stylů uzamčení. Díky intuitivnímu rozhraní s volitelnými tématy je správa poznámek hračkou. Vytvářejte, tříděte, přesouvejte a kopírujte své záznamy v přehledných složkách. Navíc si je můžete zálohovat na počítač přes iTunes nebo iCloud a sdílet je s dalšími zařízeními s nainstalovanou aplikací přes Bluetooth nebo Wi-Fi. Samozřejmostí je automatické ukládání, vyhledávání a možnost odeslání poznámek e-mailem.

  • Původní cena: 3,99$

Aplikaci SafeteNote+ Pro stáhnete zde.

Aplikace zdarma pro Mac

Super Eraser: Photo Erase

Máte na fotce něco navíc, co kazí celkový dojem? Logo, dráty na elektrickém vedení, nebo třeba nevhodně umístěného turistu? S aplikací Super Eraser tyto problémy hravě vyřešíte. Díky revolučnímu algoritmu pro obnovu obrazu dokáže Super Eraser odstranit nežádoucí objekty mnohem lépe a s realističtějším výsledkem, než jiné podobné aplikace, včetně profesionálního software. Ať už jde o text, vodoznak, akné na pokožce, nebo třeba kolemjdoucí lidi, Super Eraser je dokáže rychle a automaticky odstranit, jako by tam nikdy nebyly.

Aplikaci Super Eraser stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.