Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Všichni hráči pozor! Zapište si do kalendáře datum 29. 5. až 12. 6. 2024. V těchto dnech se koná akce PlayStation Days of Play. Během nich máte jedinečnou příležitost na Alze pořídit vaše oblíbené tituly za bezkonkurenční ceny. PlayStation Days of Play přichází se slevami, které potěší každého fanouška herního světa.

Oblíbená slevová akce pro všechny hráčské nadšence Days of Play je zpět! A největší český e-shop Alza.cz je samozřejmě u toho. Vybírejte z hromady herních titulů už od 199 Kč, za super cenu je aktuálně i březnová novinka Rise of the Ronin. Pořiďte si také ovladače DualSense či VR brýle. Nebo snad uvažujete o upgradu na PlayStation 5? Teď je ten pravý čas! V Alze ho pořídíte od 9 899 Kč. Kompletní nabídku produktů s atraktivními slevami najdete ZDE.

1520_794_PlayStation_5

Slevy i doručení ZDARMA

Vyberte si ze široké nabídky na Alza.cz a nakupte vše na jednom místě z pohodlí domova. A klidně z gauče pomocí aplikace Alza. Vyberte si ten pravý produkt právě pro vás, a pokud využijete slevovou akci PlayStation Days of Play na nákup herní výbavy na e-shopu Alza.cz, dostanete i další řadu výhod. Co třeba doručení ZDARMA na cokoli klidně několikrát denně? Staňte se členem programu AlzaPlus+. Za pouhých 25 Kč měsíčně při roční platbě dostanete doručení ZDARMA do AlzaBoxů, na pobočky i odběrná místa. Navíc s unikátním programem Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš umí Alza doručit objednávku uskutečněnou do půlnoci už druhý den ráno.

Jak se zapojit?

Je to jednoduché! Navštivte sekci Gaming, hry a zábava na webových stránkách Alza.cz a vyberte si tu pravou výbavu do vašeho herního doupěte. Akce PlayStation Days of Play trvá pouze do 12. června, tak neváhejte a připravte se na nové výzvy s touto skvělou nabídkou.

Více informací o akci naleznete zde

Dnes nejčtenější

.