Zavřít reklamu

Habit Tracker – Habit Board

HabitBoard je jednoduchá a flexibilní aplikace na sledování návyků. Pomůže vám vytvořit a udržet si vaše cílené návyky, poskytuje cenné informace pro vaše rozhodování a nabízí podporu v udržení pozornosti. Ať už začínáte s jedním nebo dvěma návyky, nebo už máte dlouhý seznam věcí, které chcete sledovat, HabitBoard neklade žádná omezení na typy návyků, které můžete sledovat. Bezplatná verze umožňuje sledovat 3 návyky, Pro verze podporuje neomezené množství návyků.

Aplikaci Habit Tracker – Habit Board stáhnete zde.

Fin – Budget Tracker

Ušetřete peníze a dosáhněte svých finančních cílů přidáváním a analýzou svých transakcí. Nastavení je snadné – není nutné žádné přihlášení a funguje i offline. Aplikace Fin – Budget Tracker se může pochlubit skvěle zpracovaným uživatelským rozhraním, ve kterém si můžete stanovit, plnit a sledovat váš rozpočtový cíl, samozřejmostí jsou také skvělé widgety.

Aplikaci Fin – Budget Tracker stáhnete zde.

Clock by Sensee

Clock by Sensee je komplexní aplikace pro správu času na vašem iPhonu a iPadu. Nabízí širokou škálu funkcí, které vám pomohou zůstat organizovaní a produktivní, ať už sledujete kontakty v různých časových pásmech, plánujete schůzky, kontrolujete svůj kalendář nebo si chcete jen udělat pauzu a relaxovat. Intuitivní Plánovač schůzek vám pomůže snadno naplánovat schůzky s ohledem na pracovní dobu a letní čas. Můžete se pohybovat v čase, vybírat datum v kalendáři, exportovat informace o schůzkách a integrovat s Kalendářem iOS.

Aplikaci Clock by Sensee stáhnete za 79 korun zde.

Music Plus

Music Plus je hudební přehrávač třetí strany, který vznikl z touhy po jednoduchosti a lepším uživatelském zážitku. Aplikace nabízí neustále se rozšiřující funkce a chce se stát vaším nepostradatelným společníkem pro poslech hudby. S Music Plus máte na výběr hned několik způsobů, jak rychle přidat skladby do své knihovny – přímo v aplikaci nebo pomocí widgetů. To ocení zejména milovníci rádia, kteří si nechtějí nechat ujít žádnou pecku. Uživatelé iOS 16 navíc mohou využít widget na uzamčené obrazovce pro přidávání skladeb jediným klepnutím.

Aplikaci Music Plus stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.