Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aplikace pro iPhone zdarma

Camera Copy

Camera Copy je nenáročná aplikace, která dobře plní svůj jediný úkol. Jednoduše naskenuje fotografii a zkopíruje text. Jakmile máte text, můžete jej upravit a uložit. Aplikace podporuje angličtinu, francouzštinu, italštinu, němčinu, španělštinu a portugalštinu.

  • Původní cena: 0,99 $

Aplikaci Camera Copy stáhnete zde. 

King Soulja Run

Hra King Soulja Run je snadná na naučení, ale je těžké ji zvládnout. Pokud uděláte jedinou chybu, hra končí. Připravte si prsty na to, abyste si ťuknutím proklestili cestu k novému vysokému skóre, až budete procházet ikonickými lokacemi.

  • Původní cena: 1,99 $

Hru King Soulja Run stáhnete zde.

Knight & Dragon

Knight & Dragon má vše, co by solidní hack and slash RPG mělo mít. Vytvářejte si postavu, sbírejte vzácné předměty, vylepšujte vybavení a získávejte dovednosti, které vám pomohou při plnění náročných úkolů a misí.

  • Původní cena: 0,99 $

Hru Knight & Dragon stáhnete zde.

Aplikace pro Mac zdarma

Megapolis

Vytvoř si vlastní prosperující město v této nenáročné simulační hře. Budujte krásné a funkční městské čtvrti s moderními budovami a udržujte spokojenost obyvatel tím, že jim zajistíte všechny potřebné služby. Za to se vám odmění slušným ziskem. Záleží jen na vás, jak budete hrát – můžete se probojovat na vrchol v rozsáhlém kampani nebo si vytvořit a hrát vlastní scénáře. K dispozici máte desítky domů, budov a dalších objektů.

  • Původní cena: 1,99$

Hru Megapolis stáhnete zde.

Intelligent Scissors

Aplikace Intelligent Scissors představuje snadno použitelný nástroj pro úpravu fotek na Macu, se kterým odstraníte nežádoucí objekty jako jsou lidé, text, budovy nebo cokoliv jiného. Navíc dokáže zvětšit či zmenšit fotku bez ztráty důležitých detailů. Použití je velmi jednoduché. Stačí jen označit červeně nežádoucí oblast nebo naopak zeleně chránit důležité části a Inteligentní Nůžky se postarají o zbytek.

  • Původní cena: 3,99 $

Aplikaci Intelligent Scissors stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.