Zavřít reklamu

Vlastníte iPhone? Pokud ano, pak víte, že existuje obrovské množství příslušenství, které si můžete pořídit. Ale které z nich se skutečně vyplatí? V tomto článku se podíváme na 5 druhů příslušenství pro iPhone, které se budou hodit každému.

Pouzdro na iPhone

Pouzdro na iPhone je nezbytnou součástí pro ochranu vašeho telefonu před poškrábáním, nárazy a pády. Existuje mnoho různých druhů pouzder, takže si můžete vybrat takové, které vyhovuje vašemu vkusu a potřebám. Mezi nejoblíbenější typy pouzder patří silikonová, plastová a kožená pouzdra.

  • Materiál: V zimě může být příjemnější kožené pouzdro, které zahřeje vaše ruce. V létě zase oceníte lehké silikonové pouzdro, které je prodyšné a nelepí se na dlaně. Existují i pouzdra z odolných materiálů, jako je TPU, která chrání váš iPhone i v těch nejnáročnějších podmínkách.
  • Funkce: Některá pouzdra nabízí i další funkce, jako je integrovaný stojánek, poutko na karabinu nebo prostor pro karty. Vyberte si pouzdro, které odpovídá vašim potřebám a životnímu stylu.

Ochranné sklo na displej

Ochranné sklo na displej je další skvělý způsob, jak ochránit váš iPhone před poškrábáním a prasklinami. Ochranná skla se vyrábějí z různých materiálů, jako je tvrzené sklo a plast. Při výběru ochranného skla je důležité zvolit takové, které je kompatibilní s vaším modelem iPhone a které má dobrou pověst. Ochranným sklem můžete opatřit nejen displej, ale i záda nebo fotoaparáty vašeho iPhonu.

  • Typ skla: Sklo je odolnější než fólie a lépe chrání displej před poškrábáním a prasklinami. Na trhu existuje tvrzené sklo a plastové fólie, které jsou tenčí a levnější, ale méně odolné.
  • Vlastnosti: Některá skla nabízí i ​​antireflexní vrstvu, která zlepšuje viditelnost na slunci, nebo oleofobní vrstvu, která zabraňuje usazování otisků prstů.

Sluchátka

Sluchátka jsou nezbytná pro poslech hudby, podcastů a telefonních hovorů. Existuje mnoho různých typů sluchátek, takže si můžete vybrat taková, která vyhovují vašemu vkusu a rozpočtu. Mezi nejoblíbenější typy sluchátek patří sluchátka do uší, sluchátka přes uši a bezdrátová sluchátka. Zatímco někteří nedají dopustit na jablečné AirPods, jiní naopak dávají přednost jiným značkám, ať už z jakéhokoliv důvodu.

  • Typ sluchátek: Bezdrátová sluchátka nabízí pohodlí bez kabelů, ale je nutné je nabíjet. Drátová sluchátka sice omezuje kabel, ale nemusíte se starat o výdrž baterie. Sluchátka do uší jsou kompaktní a lehká, sluchátka přes uši zase nabízí pohodlí a lepší zvuk.
  • Kvalita zvuku: Pokud vám záleží na kvalitě zvuku, investujte do sluchátek s vyšší cenovkou. Ty vám obvykle nabídnou detailnější a bohatší zvuk.

Powerbanka

Powerbanka je přenosná nabíječka, která vám pomůže udržet váš iPhone nabitý na cestách. Powerbanky se dodávají v různých kapacitách, takže si můžete vybrat takovou, která vyhovuje vašim potřebám. Při výběru powerbanky je důležité zvolit takovou, která má dobrou pověst a která je kompatibilní s vaším modelem iPhonu.

  • Kapacita: Kapacitu powerbanky volte podle toho, jak často váš iPhone používáte. Pokud jste na cestách celý den, budete potřebovat powerbanku s větší kapacitou.
  • Funkce: Některé powerbanky nabízí i ​​další funkce, jako je rychlé nabíjení nebo možnost nabíjet více zařízení najednou.

Selfie tyč

Selfie tyč je skvělý způsob, jak pořizovat skupinové selfies a širokoúhlé fotografie. Selfie tyče se dodávají v různých délkách a s různými funkcemi, takže si můžete vybrat takovou, která vyhovuje vašim potřebám. Při výběru selfie tyče je důležité zvolit takovou, která je lehká a snadno se používá.

  • Funkce: Klasické selfie tyče se hodí pro skupinové fotky a širokoúhlé záběry. Moderní selfie tyče se dají rozložit na miniaturní tripod, takže je můžete použít i pro natáčení videí.
  • Kompatibilita: Ujistěte se, že selfie tyč je kompatibilní s vaším modelem iPhone a že má držák telefonu, který pojme i váš telefon s pouzdrem.

Příslušenství všeho druhu pro iPhone zakoupíte například zde.

Dnes nejčtenější

.