Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aplikace pro iPhone zdarma

Miles – Running Tracker

Miles – Running Tracker je minimalistický běžecký tracker, který vám poskytne přesně to, co potřebujete. Chcete-li začít běhat, jednoduše přejeďte prstem po obrazovce dolů. Aplikace se synchronizuje s hodinkami Apple Watch a využívá živé aktivity, takže už nikdy nebudete muset odemykat telefon, abyste si zkontrolovali vzdálenost a čas.

  • Původní cena: 2,99 $

Aplikaci Miles – Running Tracker stáhnete zde.

Video Voice Changer

Aplikace s názvem Video Voice Changer umožňuje dabovat váš hlas a měnit ho na různé zvukové efekty. Na výběr je více než 30 různých efektů. Ať už si chcete z někoho vystřelit nebo dosáhnout požadovaného hlasového efektu pro projekt, tato aplikace vám usnadní tvorbu a sdílení.

  • Původní cena: 0,99 $

Aplikaci Video Voice Changer stáhnete zde.

Ready Habit Tracker – doživotní licence zdarma

Ready Habit Tracker je mnohem víc než jen nástroj pro sledování cílů a návyků, je to nástroj, který vám změní život. S touto aplikací pro sebezdokonalování si budete moci stanovovat cíle, organizovat svůj den a měnit svůj život k lepšímu. Aplikace Ready Habit Tracker vám poskytne vlastního kouče s umělou inteligencí, který vám pomůže stanovit dosažitelné cíle a skutečně je splnit. Pro získání doživotní licence, která je nyní po omezenou dobu zdarma, se zaregistrujte v aplikaci a zvolte celoživotní předplatné – měla by se vám u něj zobrazit nulová částka.

  • Původní cena: 99,99 $

Aplikaci Ready Habit Tracker stáhnete zde.

Aplikace zdarma pro Mac

Military Power

Military Power – Poznejte sílu armád po celém světě. Objevte vojenskou moc jakékoli země na světě. Prozkoumejte její armádu do detailů a získejte přehled o rozpočtu, personálu, výzbroji a dalších klíčových faktorech. Porovnejte vojenskou sílu dvou zemí, analyzujte jejich silné a slabé stránky a zjistěte, kdo by v hypotetickém konfliktu zvítězil. Vytvořte si vlastní vojenské aliance. Spojte armády zemí, kterým důvěřujete, a postavte se společně potenciálním hrozbám. Simulujte střety na zemi, na vodě, ve vzduchu i v kosmickém prostoru. Otestujte si sílu aliancí a odhadněte výsledek hypotetických bitev.

  • Původní cena: 4,99$

Aplikaci Military Power stáhnete zde.

Sandbox Planet

Sandbox Planet vám otevírá dveře do nekonečného vesmíru, kde máte moc tvořit a zkoumat. V tomto fascinujícím simulátoru si můžete vybudovat vlastní sluneční soustavu s planetami, sluncem, neutronovými hvězdami a černými dírami – zkrátka s čímkoli, co si vaše fantazie dokáže představit.

  • Původní cena: 12 $

Aplikaci Sandbox Planet stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.