Zavřít reklamu

Alex Edelman: Jenom pro vás

Komik Alex Edelman přichází na HBO se svou sólovou show „Jen pro nás“, která se dočkala velkého ohlasu na Broadwayi.

Wanted

James McAvoy je považován za jednoho z nejtalentovanějších herců současnosti, zároveň je ale známý jako člověk preferující komornější projekty (Poslední skotský král, Pokání). „Pro mě byla nabídka na hlavní roli ve Wanted příležitostí, jakých už třeba moc nebude. Na první pohled nevypadám jako typický hrdina, ale přesně to producenti chtěli. Člověka, kterému ten přerod z ovce ve vlka uvěříte,“ říká McAvoy, kterému navíc imponovalo obsazení rolí jeho mentorů Morganem Freemanem a Angelinou Jolie. Wanted je jedním z největších amerických filmů, který se točil v České republice. Loni na jaře tu štáb, včetně Angeliny Jolie a Jamese McAvoye, strávil bezmála dvanáct týdnů.

Když Harry potkal Sally

Harry a Sally se seznámili při cestě autem do New Yorku, když ukončili svá studia na univerzitě. Oba od počátku spojuje cosi nevyřčeného.

Martinez

Osamělý účetní Martinez, který se brání odchodu do důchodu, dostane od zesnulého souseda dárek, díky němuž si uvědomí, že má život ještě před sebou.

Poslední hra o zlato

Španělský národní tým vodního póla se musí sjednotit a překonat osobní neshody, než se zúčastní olympijských her v Barceloně v roce 1992.

Milý tati

Autorka znovu objevuje dopisy, které jí psal otec z vězení. Rozhodne se na ně odpovědět a doufá, že se jí podaří znovu navázat spojení.

Dnes nejčtenější

.