Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Láká vás pořízení nového iPhonu, iPadu, Apple Watch či jiného produktu z dílny Applu? Pak pro vás máme fantastickou zprávu! Na Mobil Pohotovosti totiž odstartoval velký výprodej, který přináší právě na Apple produkty velké slevy. A nejen na ty. Sháníte-li tedy i jakoukoliv jinou elektroniku, nynější výprodej na Mobil Pohotovosti se rozhodně vyplatí prohlédnout. Je totiž rozhodně o co stát!

iPhone 15 Pro titan 6

Jednou z hlavních hvězd výprodeje je bezesporu iPhone 15 Pro, jehož cena spadla při uplatnění bonusu k výkupu zařízení na pouhých 24 990 Kč. Bez uplatnění bonusu se pak dostanete na 27 490 Kč, což je stále o 2500 Kč méně, než za kolik tento telefon prodává Apple. Co se pak týče základních iPhonů 15, ty lze po uplatnění výkupního bonusu získat jen za 20 490 Kč, bez něj pak za 22 990 Kč. Sluší se navíc dodat, že k iPhonům vám Mobil Pohotovost přibalí ještě rok záruky zdarma a tedy budete mít svůj telefon krytý dohromady po tři roky. 

Apple Watch Series 9 LsA 6

Nejen iPhony jsou však nyní levnější. Co byste řekli například na Apple Watch 9 dostupné už o 9490 Kč při uplatnění výkupního bonusu či na iPady Pro (2022), které jsou díky výprodeji k dostání už od 22 190 Kč. Zkrátka a dobře, výběr je opravdu široký a rozhodně stojí za to. 

Apple produkty ve výprodeji na Mobil Pohotovosti naleznete zde

Dnes nejčtenější

.