Zavřít reklamu

Četa

Slavné válečné drama scenáristy a režiséra Olivera Stonea, které v roce 1986 získalo čtyři Oscary nás zavádí do vietnamské džungle. V hl. roli Charlie Sheen a Willem Dafoe.

Electra

Electra přemítá o svých desátých narozeninách a propojuje vzpomínky se sny. Ve světě fantazie si buduje vztah k vlastnímu tělu a sexualitě.

Blízká setkání třetího druhu

Steven Spielberg natočil v roce 1977 kultovní sci-fi, jehož hrdina Roy Neary (Richard Dreyfuss) zažije setkání s mimozemšťany. Tři roky nato vznikl tento režisérský sestřih, jenž je o dvacet minut delší a byly do něj zařazeny další zajímavé záběry.

Mrňouskové 2: Daleko od domova

Když malá beruška zapadne do balíku, který je odeslán do Karibiku, existuje pouze jedna cesta: dát dohromady starou partu! A tak beruška, mravenec a pavouk znovu spojí své síly a vydávají se na záchrannou výpravu na druhou stranu zeměkoule.

Dej mi své jméno

V Itálii 80. let minulého století začne mezi 17letým Eliem, který tráví léto ve vile svých rodičů, a 24letým americkým studentem Oliverem, jenž jako stážista přijíždí na pomoc Eliovu otci, vznikat něco mnohem hlubšího než přátelství…

Marinette

Marinette Pichonová vždy toužila hrát fotbal. Mělo to jen jeden háček; jako žena mohla o profesionálním fotbalu na světové úrovni jen snít.

Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek

V novém pojetí klasického příběhu se společně s Robinsonem Crusoem a hromadou roztomilých zvířátek ztratíme na opuštěném ostrově. Odvážný papoušek Úterý, který sní o objevování světa, vypráví příběh Robinsona a jeho společníků.

 

Dnes nejčtenější

.