Zavřít reklamu

Asterix a tajemství kouzelného lektvaru

Když druid Panoramix utrpí při sběru jmelí pád, musí si připustit, že už není nejmladší. S pomocí věrných přátel Asterixe a Obelixe se vydává hledat vhodného následovníka, kterému by mohl předat tajemství kouzelného lektvaru.

Willy a kouzelná planeta

Malý Willy cestuje s rodiči vesmírem. Po nehodě vesmírné lodi se sám v záchranné kapsli dostává na neznámou, divokou planetu. Naštěstí má s sebou důležitého parťáka – robota Bucka. V cizím světě na ně číhá mnoho nástrah a objevů…

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel

Allanu Karlssonovi je 100 let. Ale vitální stařík ještě nechce zůstat sedět v křesle v domově důchodců. Má docela jiné plány. Rozhodne se pro útěk. Komické dobrodružství vzniklo podle slavného románu švédského spisovatele Jonase Jonassona.

International

Clive Owen coby agent Interpolu Salinger a Naomi Wattsová v roli zástupkyně státního návladního Whitmanové se ve strhujícím politickém thrilleru z dílny německého filmového iluzionisty Toma Tykwera snaží odhalit spiknutí, které míří nebezpečně vysoko.

Kursk

Film pojednává o katastrofické události, ke které došlo v roce 2000 na palubě ponorky K-141 Kursk. Pro námořníky i jejich rodiny začíná zoufalý boj s časem.Záchrannou operaci komplikuje odmítavý postoj ruské vlády přijmout zahraniční pomoc.

Kdo zabil Maggie Moore?

Maloměstský šerif Jordan Sanders vyšetřuje podivnou vraždu dvou žen stejného jména a rozplétá síť lží a podvodů.

Mafiánovi

Práskání se u mafie trestá smrtí. Proto se agent Stansfield s rodinou musel přestěhovat do Francie a ačkoliv se sebevíc snaží ve svém malém nudném městě zachovat klid a pořádek, ne nadarmo se říká, že starého psa novým kouskům nenaučíš…

Dnes nejčtenější

.