Zavřít reklamu

Spolupráce na playlistech

Novější verze operačního systému iOS nabízí uživatelům možnost spolupráce na playlistech. Jednotliví účastníci se mohou podílet na obsahu playlistu a případně přizvat další uživatele. Pokud chcete v Apple Music zahájit spolupráci na playlistu, najděte příslušný seznam skladeb a klepněte na ikonku tří teček v kroužku v pravém horním rohu. V menu, kter se vám zobrazí, klepněte na Spolupráce, případně aktivujte možnost schvalování účastníků, a poté klepněte na Zahájit spolupráci.

Přidání rozpoznané skladby do playlistu

Pokud v operačním systému iOS 17.4 nebo novějším použijete funkci rozpoznání přehrávané skladby, můžete rozpoznanou skladbu okamžitě přidat do některého z vašich playlistů, včetně playlistů v rámci služby Apple Music Classical. Stačí klepnout na panel s rozpoznanou skladbou, ve službě Shazam klepnout na Přidat do a poté vybrat požadovaný playlist.

Upozornění na nový obsah

Sledujete v Apple Music vaše oblíbené umělce a chcete, abyste se o nových albech a skladbách dozvídali okamžitě? Klepněte na Pusťte si v levém dolním rohu obrazovky a poté vpravo nahoře klepněte na ikonku vašeho profilu. Klepněte na Upozornění a poté aktivujte položku Nová hudba.

Automatické přidávání skladeb do knihovny

Když najdete skladbu, kterou chcete přidat do seznamu skladeb, nebo skladbu, kterou označíte jako oblíbenou, můžete ji také automaticky zařadit do vaší hudební knihovny. To znamená, že skladbu budete mít vždy k dispozici, i když seznam skladeb odstraníte. Pro aktivaci automatického přidávání skladeb do knihovny spusťte na iPhonu Nastavení -> Hudba. Zde v sekci Knihovna aktivujte položky Přidávat skladby z playlistůPřidávat oblíbené skladby.

Propojení aplikací

S Apple Music na vašem iPhonu se může propojit celá řada dalších aplikací – například fitness aplikací nebo aplikací pro rozpoznávání hudby. Pokud chcete zkontrolovat, které aplikace mají přístup k Apple Music, spusťte aplikaci Hudba a klepněte na ikonku vašeho profilu. Zamiřte zcela dolů a v sekci Aplikace s přístupem zkontrolujte vše potřebné.

Dnes nejčtenější

.