Zavřít reklamu

Jak v Safari na iPhonu zavřít všechny karty najednou? Je čas rozloučit se s nekonečnou džunglí otevřených webových stránek a naučit se zavírat všechny karty na iPhonu najednou. Každý z nás tuto situaci jistě důvěrně zná – v průběhu používání webového prohlížeče v Safari na iPhonu se nám nahromadí otevřené karty a ztrácíme v nich přehled.

Naštěstí existuje trik, díky kterému zavřete všechny otevřené karty v Safari na iPhonu během několika málo vteřin. Podle odborníků je vždy dobré zavírat karty prohlížeče na iPhonu, ale ne z důvodů, které byste možná očekávali. Navzdory všeobecnému přesvědčení příliš mnoho otevřených karet nepoškozuje výkon telefonu ani nevybíjí jeho baterii a není ani viníkem pomalého nabíjení telefonu.

Pohled na velké množství karet, otevřených naráz, může být zkrátka a jednoduše stresující a nepříjemný, a mít pořádek ve svém iPhonu je vždy dobrá věc. Pojďme tedy na to.

Jak v Safari na iPhonu zavřít všechny karty najednou

Pokud chcete v Safari na iPhonu zavřít všechny karty najednou, postupujte podle následujícího návodu.

  • Spusťte Safari a dlouze stiskněte ikonku karet vpravo dole.
  • Zobrazí se vám menu, v jehož horní části by se měl nacházet nápis Zavřít XY panelů.
  • Klepněte na Zavřít XY panelů.
  • Potvrďte své rozhodnutí.

A je to. Právě jste zavřeli všechny otevřené panely v Safari, a můžete začít opět s čistým štítem. Jakmile se naučíte zavírat karty na iPhonu několika klepnutími, budete na dobré cestě k minimalizaci digitálního nepořádku.

Dnes nejčtenější

.