Zavřít reklamu

Případ Sloane

V nemilosrdném světě politických stratégů je Elizabeth Sloaneová nejvyhledávanější a nejpůsobivější lobbistkou z celého Washingtonu. Když se postaví doposud nejsilnějšímu oponentovi své kariéry, zjistí, že vítězství může přijít draho.

Nemilosrdní

Legendární polda Buren a jeho speciální jednotka nikdy neváhají použít násilných prostředků k nastolení práva v pařížském podsvětí. Jejich metody se jim budou hodit, když se na scéně objeví gang mimořádně zkušených a brutálních zlodějů.

Zamilovaný špion

Důstojník ruské FSB se zamiluje do Američanky, která pracuje jako trader v ruské bance. Špionáž v několika zemích, vysoké finance a romantika.

Dalva

Dvanáctiletá Dalva žije s otcem, kterého bezmezně miluje. Jeho láska však není čistě rodičovská, jak jednoho večera odhalí zásah policie.

Ozbrojení a nebezpeční

Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení napínavého akčního thrilleru vyprávějícího o skupině mužů, kteří coby ozbrojený doprovod dohlížejí na transport velké finanční zásilky, ale hodlají ji získat pro sebe.

Mistrovské dílo

Renzo je malíř, který prožívá existenciální krizi. Trpí tvůrčím blokem. Aby se z něj dostal, vymyslí jeho přítel a agent Arthur odvážný plán.

Hollarovi

V předvečer matčiny operace mozku se newyorský umělec John vrací do rodného městečka, kde je nucen čelit bláznivému světu, který opustil, když mu do života vtrhne jeho dysfunkční rodina, středoškolští kamarádi i příliš horlivá bývalka.

Dnes nejčtenější

.