Zavřít reklamu

Pokud jste se těšili na příchod nových Apple Watch Ultra s microLED displejem, na kterých měl Apple podle dostupných informací v posledních několika letech intenzivně pracovat, máme pro vás špatnou zprávu. Poté, co se nedávno objevily informace o tom, že Apple pozastavuje jejich vývoj, jelikož není schopen zajistit dodavatele displejů s kvalitními výsledky, totiž tuto zprávu potvrzuje další zdroj. Zdá se tedy, že to mají Apple Watch Ultra s tímto revolučním upgradem alespoň v dohledné době spočítané. 

Skvěle informovaný analytik Ross Young z Display Supply Chain Consultants přišel před pár hodinami s informacemi od dalšího dodavatele, se kterým měl Apple jednat ohledně výroby nových Apple Watch Ultra, respektive některých komponent do nich. Jedná se konkrétně o společnost Kulicke & Soffa, která měla  být již s Applem na všem dohodnuta, avšak ten jí znenadání oznámil, že projekt byl zrušen a tedy že k uskutečnění výrobní spolupráce nedojde. Kvůli tomu tak musí společnost přehodnotit své odhady zisků na nadcházející měsíce a roky. 

Zdá se tedy, že se za Apple Watch Ultra s microLED displejem alespoň protentokrát „zavřela voda“. Pokud totiž začal Apple rušit i další objednávky komponentů pro tyto hodinky, pak je víceméně jasné, že s jejich brzkým odhalením nepočítá. Nedávné zprávy ohledně intenzivní snahy najít dalšího dodavatele microLED displejů, který by nahradil prvního neúspěšného adepta, tak evidentně vzaly za své. 

Dnes nejčtenější

.