Zavřít reklamu

Thanatos

V mrazivém okamžiku vám zazvoní telefon a anonymní volající vám oznámí, že si chce vzít život. Co budete v této kritické situaci dělat? Vydáte se na misi, abyste je zachránili z hlubin zoufalství? Jednejte rychle, protože čas se krátí.

The Red Button

Lákávé červené tlačítko… dává vám moc, nebo má naopak moc nad vámi? Ve hře s všeříkajícím názvem The Red Button před sebou máte před sebou červené tlačítko, které nesmíte stisknout. Odvážíte se vzepřít neznámému, nebo odejdete a budete navždy přemýšlet, co mohlo být? Jen ti nejsilnější budou odměněni a vstoupí do tajemného prostoru s názvem Empty Place.

Feud

Máte rádi originální strategie? Pak vás možná bude bavit Feud. Feud byla původně klasická deskovka, která ovšem nakonec získala svou ekologicky šetrnou, virtuální podobu. Jedná se o nápaditou tahovou strategii s prvky šachu. Celé dobrodružství se odehrává na mřížce 4×4, kde se figurky spíše vyměňují než přesouvají, a kde má každá figurka svou vlastní speciální schopnost.

Anamnesia – part 1: am i my body?

Devět lidí se probudí uvězněných v opuštěném výzkumném zařízení. Rozděleni do tří týmů, rozdělených do různých sálů, musí členové dvou týmů odpovědí soutěžit ve hře na život a na smrt. Cíl: odhalit pravdu, která se skrývá za tajným členem týmu – Emilií. Každý díl hry bude pokrývat stejný časový úsek z pohledu jiného protagonisty. První díl se soustředí na Adriana.

The Lancaster Leak – Entity Exam

Informátoři dodrželi svůj slib a zveřejnili další nahrávku. Zdá se, že jde o jakýsi výcvikový protokol, který používá E.R.D. k výcviku svých agentů nejen v entitách, ale i v dovednostech v terénu, aby zvýšil jejich šance na přežití. Varování: Tato hra není vhodná pro děti a osoby, které se snadno rozruší.

Dnes nejčtenější

.