Zavřít reklamu

Fanoušci chytrých tužek Apple Pencil pro iPady si údajně ještě do konce března přijdou na své. Tvrdí to alespoň leaker Instant Digital vystupující na čínské sociální síti Weibo, který se v minulosti svými předpovědmi již několikrát trefil. 

Leaker konkrétně tvrdí, že by se mělo jednat o aktualizaci druhé generace Apple Pencil, avšak jakými přesně že by měla projít upgrady, to v tuto chvíli bohužel jasné není. Dřívější úniky nicméně naznačovaly, že se Apple svou tužku chystá vybavit například vyměnitelnými magnetickými hroty s různou tloušťkou, lesklým povrchem, kratším tělem a tak podobně. Je nicméně otázkou, zda se tak skutečně stane, jelikož i podzimní představení Apple Pencil s USB-C předcházelo mnoho velkolepých spekulací, které se však nakonec nenaplnily. 

Právě v souvislosti s podzimním příchodem Apple Pencil s USB-C lze v tuto chvíli navíc říci i to, že je velkou otázkou, zda s novou Apple Pencil dorazí rovnou i nový iPad či nikoliv. Na podzim se tak totiž nestalo, takže je jasné, že Apple nemá evidentně problém s vypuštěním tužky jen pro stávající modely. Pravdou sice je, že nyní visí ve vzduchu představení nových iPadů Air a Pro, avšak loni na podzim přesně takto viselo představení nového základního iPadu, ke kterému nakonec nedošlo. Přesně z toho důvodu je proto třeba brát podobné zprávy s patřičnou rezervou. 

Dnes nejčtenější

.