Zavřít reklamu

Za posledních 14 dní opět na Netflixu přibyla celá řada novinek, které si zaslouží vaší pozornost. Přibyly jak nové série osvědčených seriálů, tak zcela úplné novoty. Pojďme se na ně podívat.

F1: Drive to Survive (série 6)

Velmi oblíbený seriál z prostředí F1, který dostal celkem deset nových epizod.

Sunderland Till I Die (série 3)

Netflix vyslyšel proseb fanoušků a přidal třetí sérii. Nicméně ta má pouze 3 epizody a fanoušci se shodují, že nedosahují kvalit těch předchozích. Nicméně i tak jde o velmi dobrou podívanou.

Mea Culpa

Film vyprávějící o advokátce, které na stole přistane případ vraždy, se začne rozhodovat, kterak dál v osobním životě. Velmi dobře vypadající krimi film.

Avatar: Legenda o Aangovi

Mladík Aang je reinkarnací Avatarů, lidí schopných ovládnout všechny čtyři živly. Na své cestě si musí podmanit vzduch, vodu, oheň i zemi, aby zachránil svět, který se zmítá ve válce. A taky porazil kruté nepřátele, kteří ho chtějí za každou cenu zastavit.

Můžu ti říct tajemství?

Investigativní seriál. Neúnavný stalker se třem ženám nabourá do účtů na sociálních sítích a jednou provždy jim změní život. Podobných obětí je ale mnohem víc.

Einstein a bomba

A u dokumentů ještě chvíli zůstaneme. Co se dělo po Einsteinově útěku z nacistického Německa? Ponořte se do mysli tohohle génia v dokumentárním dramatu plném archivních záběrů, kde zazní i jeho vlastní slova.

Hráčky

Romantický film, který Netflix přidal na Valentýna. Sportovní novinářka má celý arzenál balicích her a umí si je užít, jenže pak se nečekaně zamiluje. Co teď, když nestačí skórovat, ale je potřeba dát do hry srdce?

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.