Zavřít reklamu

Včera vydaná 4. beta iOS 17.4 opět přináší na iPhony řadu zajímavých drobností, které jejich používání usnadní. Jednou z nich je i mírné přepracování sekce Baterie v Nastavení, ve které je nyní rychlejší zjistit, jak je na tom stav baterie vašeho iPhonu 15 (Pro). 

ios-17-4-battery-health-optimization-iphone-15

Zatímco v současnosti je pro zjištění třeba jít do Nastavení – Baterie a zde pokračovat do sekce Kondice baterie a nabíjení, ve které naleznete detailní informace o kapacitě baterie, iOS 17.4 vám stav baterie prozradí hned po otevření sekce Baterie. Možnost Kondice baterie a nabíjení se totiž změní na Stav baterie, přičemž pod ní se přesune možnost Optimalizace nabíjení. U Stavu baterie pak hned uvidíte, zda je normální či je již potřeba servis.

Pro bližší informace o baterii pak půjde samozřejmě tato sekce otevřít s tím, že v ní najdete jednak přesnou kapacitu baterie, jednak počet dokončených nabíjecích cyklů a nově i informace o tom, kdy byla baterie vyrobena a kdy byl iPhone poprvé zaktivován a tedy začala baterie fungovat. Jedná se tedy bezesporu o zajímavou novinku, díky které budete mít o baterii hned mnohem lepší přehled. 

Dnes nejčtenější

.