Zavřít reklamu

Zřejmě každý z nás nabíjí denně hned několik zařízení. V takovém případě se hodí vše nabíjet na jednom místě. A co ještě lépe? Pokud to je z jednoho dostatečně výkonného adaptéru. Takové zařízení má ve své nabídce i Swissten. Nestojí mnoho, má dostatečný výkon a nabízí celkem čtyři konektory. Pojďme tedy tento mini adaptér od Swisstenu prozkoumat.

Obsah balení a technické specifikace

Nejprve k balení jako takovému. Hned z krabice na vás bude „řvát“ červeným písmem nápis, že tento produkt nabízí výkon až 65W, což je jistě přijatelné. Také vidíte další technické specifikace, na které se mrkneme vzápětí. V balení naleznete 1,5 m dlouhý přívodní kabel, což je nadstandard. Nyní ale už k slíbeným specifikacím. Pokud bychom měli mini adaptér od Swissten popsat, jde v podstatě o malou černou krabičku vyhotovenou z plastu, jejíž rozměry jsou 91 x 87 x 20 mm. Samozřejmostí je podpora rychlého nabíjení. Disponuje jak technologií PowerDelivery až 65W (ovšem pouze u konektoru USB-C1), tak i Qualcomm 18W. Nabijete tedy i notebook. Za zmínku stojí rovněž GaN technologie. GaN je zkratka pro sloučeninu Nitrid Galitý, která je alternativou za křemíkové polovodiče. Celé kouzlo GaN technologie je v tom, že polovodiče z tohoto materiálu, oproti křemíkovým, zvládnou mnohem vyšší frekvence a mají nesrovnatelně vyšší efektivitu, díky které se eliminuje přehřívání a proto se mohou výrazně zmenšit rozměry produktů. Zařízení nabízí dva USB-A konektory a dva USB-C konektory, což je pro běžného člověka naprosto dostačující.

Vlastní používání

Pokud nabíjíte vícero zařízení, udělá vám tento produkt radost. Každý den nabíjím minimálně iPhone a Apple Watch. Občas se k této dvojce pak přidá powerbanka či sluchátka. Takže jak říkám, pro běžného uživatele naprosto perfektní záležitost. Pokud máte tolik kabelů, můžete bez potíží zároveň nabíjet i čtyři smartphony. Produkt lze ocenit minimálně za to, že ušetříte adaptéry a hlavně, jak píši výše, máte všechny produkty nabíjené na jednom místě. Nutno je také dodat, že i když mini adaptéru „naložíte“, nedochází k nějakému výraznému přehřívání. Ocenit lze rovněž minimalistický design. Nečekejte žádné výstřelky. Malé, černé a dobře zpracované příslušenství, které ale svou práci odvádí na jedničku.

Resumé

Jestliže hledáte produkt, který vám ušetří místo v zásuvkách, nabije poctivým výkonem až čtyři zařízení a nestojí mnoho, je tento produkt přímo pro vás. Uživíte jej i na cestách. Jeho cena je 849 korun.

Miniadpatér zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.