Zavřít reklamu

Již za pár dní budou spuštění oficiální předobjednávky headsetu Vision Pro od Applu, počátkem února se pak Vision Pro dostane na pulty prodejen. Jablečný headset Vision Pro je kromě jiného poháněn externí baterií, která se k zařízení připojuje za pomoci kabelu. Uživatelé ale budou mít také možnost využít příslušenství k externí baterii z dílny jiných výrobců, než je Apple – například od společnost Belkin.

Známý analytik Mark Gurman se z pochopitelných důvodů ve svém newsletteru Power On věnoval kromě jiného právě headsetu Vision Pro. V souvislosti s ním například uvedl, že se společnost Belkin chystá vydat vlastní speciální klip k externí baterii pro Vision Pro. Zmíněný klip je určen pro ty, kteří nechtějí při používání svého headsetu zápasit s umisťováním externí baterie do kapsy, tašky či batohu. Díky Belkin klipu bude možné externí baterii pohodlně a efektivně připnout k oblečení.

Společnost Belkin má podle Gurmanova newsletteru v plánu spustit prodej svého klipu ve chvíli, kdy bude zahájen oficiální prodej Vision Pro, tedy 2. února. Belkin nabízí řadu příslušenství schváleného společností Apple včetně ochranných skel pro iPhone, nabíjecího MagSafe příslušenství, držáku Continuity Camera pro počítače Mac a dalších. Část sortimentu z dílny společnosti Belkin je rovněž k dostání na oficiálním e-shopu Applu. Co se týče externí baterie k headsetu Vision Pro, měla by podle vyjádření společnosti Apple nabídnout výdrž až 2 hodiny, při přehrávání 2D videa až 2,5 hodiny.

Dnes nejčtenější

.