Zavřít reklamu

Pokud rádi cestujete, je v dnešní době takřka nezbytné mít po ruce powerbanku. Na trhu jich najdete poměrně dost a zřejmě se shodneme, že pokud odjíždíte na pár dní, postačí klasických 10000 mAh. Powerbanky o této kapacitě mají také příjemnou cestovní velikost i hmotnost. Již nějaký týden testuji powerbanku Swissten s kapacitou 10000 mAh, která má integrované kabely a slušný nabíjecí výkon. Pojďme se na ni mrknout.

Obsah balení a technické specifikace

O balení nemá v podstatě cenu nějak dlouze diskutovat. V krabici, na níž se kromě designu dočtete rovněž informace o technických specifikacích, naleznete pouze powerbanku. Více netřeba. A co po stránce technických specifikací tato powerbanka nabízí? Jak stojí výše, jedná se o powerbanku s kapacitou 10000 mAh, která dokáže nabíjet až tři zařízení. Zvláštností této powerbanky je skutečnost, že disponuje dvěma integrovanými kabely (USB-C a Lightning). Žádné kabely tedy s sebou již nepotřebujete. Poté zde naleznete ještě vstup pro USB-C. Tento konektor může ale zároveň sloužit také jako výstup. Co se jednotlivých kabelů/konektorů týče, nabízí powerbanka následující:

·         Vstup USB-C: 5V DC 2,4A, 9V DC 2A, 12V DC 1,5A,

·         Výstup USB-C: 5V DC 3A, 9V DC 2,22A, 12V DC 1,67A, max. 20 W,

·         Výstup kabel USB-C: 4,5V DC 5A, 5V DC 4,5A, 5V DC 3A, 9V DC 2A, 12V DC 1,5A max. 22,5 W,

·         Výstup kabel Lightning: 5V DC 2,4A, 9V DC 2,22A max. 20 W.

Jak můžete vidět, powerbanka podporuje rychlonabíjení Power Delivery do výkonu 20 W (všechny 3 výstupy) i Super Fast Charging do výkonu 22,5 W (integrovaný USB-C kabel). Produkt má rozměry 89 x 59 x 27 mm a hmotnost 200 gramů. Vyhotoven je z ABS a polykarbonátu.

Design

Vzezření tohoto produktu vás příliš nepřekvapí. Jedná se o zkrátka o černou „cihlu“. Horní stranu zdobí LCD displej, který slouží v podstatě pouze k zobrazení aktuálního stavu baterie powerbanky. Pod ním pak naleznete tlačítko, které slouží k jeho rozsvícení. Na boku zdánlivě naleznete poutko. Jedná se ale o stylově skrytý Lightning konektor. Na spodní straně je pak schovaný další integrovaný kabel, a sice USB-C. Na boku pak naleznete USB-C konektor. Materiál je poměrně povedený a neváznou na něm žádné otisky.

Vlastní používání

Powerbanku používám již od Vánoc a v podstatě iPhone momentálně nabíjím pouze jejím prostřednictvím. Líbí se mi integrované kabely, kdy tedy odpadá nutnost nosit s sebou své vlastní. Na druhou stranu je zde ALE. Jakmile kabely nějakým způsobem zničíte, o tento benefit přijdete a budete muset zařízení nabíjet skrze USB-C konektor sloužící zároveň pro vstup. Na druhou stranu kabely jsou placaté a prozatím jsem nezjistil, že by kabely byly připevněny nějak „fórově“ a hrozilo tak jejich zničení. Za mě se jedná skvělého parťáka.

Resumé

Skvělý produkt, který se vám bude hodit. Pokud potřebujete powerbanku, tato má něco navíc v podobě dvou integrovaných kabelů. Výhodou je též její nízká cena, která činí pouze 799 korun.

Powerbanku Swissten s integorvanými kabely koupíte zde

Dnes nejčtenější

.