Zavřít reklamu

Samozřejmě i v roce 2024 nás čekají slibné seriály či pokračování těch již populárních. Každá videostreamovací služba má nějaká svá „želízka v ohni“. Tedy v tomto článku uděláme jakýsi průřez toho, o čem víme, že skutečně v roce 2024 dorazí. Spekuluje se samozřejmě o pokračování mnoha seriálů, ovšem oficiální potvrzení (často v případě Netflixu), dorazí například měsíc před premiérou.

3 Body Problem (Netflix)

Seriál, který si získává pozornost díky faktu, že na něm dělají tvůrci Hry o trůny. Hlavní hrdinka je astrofyzička, která viděla, jak byl její otec brutálně zavražděn. Později je odvedena do armády a poslána na tajnou radarovou základnu.

House of the Dragon – série 2 (HBO Max)

Pokračování populárního seriálu dorazí v létě příštího roku. Vzhledem k povedené první sérii je rozhodně na co se těšit.

house-of-the-dragon-season-2-s-first-trailer-is-here-656db674929ad

Mr and Mrs Smith (Amazon Prime Video)
Kdysi velmi povedený akční film s Bradem Pittem a Angelinou Jolie dorazí i v seriálové podobě, a to na Amazon Prime Video už začátkem února.

Bridgertonovi – série 3 (Netflix)

Ačkoli se nejedná o nejpovedenější seriál, který kdy Netflix produkoval, upřít se mu nedá ohromná oblíbenost. První část třetí série dorazí v květnu, druhá pak o měsíc později.

Criminal Record (Apple TV+)

Máte náladu na nový krimiseriál? Začátkem ledna Apple TV+ vydává Criminal Record, ve kterém Peter Capaldi a Cush Jumbo hrají dva detektivy, kteří se dali dohromady poté, co je anonymní telefonát zavede ke starému případu vraždy. Seriál dorazí v první polovině ledna.

Masters of the Air (Apple TV+)

Možná nejočekávanější seriál od Applu v roce 2024 dorazí již začátkem ledna. Půjde o válečná seriál, který vzešel ze snahy tvůrců Bratrstva neohrožených a Pacifiku. Očekávání jsou tedy obrovská.

Fallout (Amazon Prime Video)

Amazon se pustil do seriálu na motivy legendární herní série. V tomto případě ale odvypráví vlastní příběh a nebude se držet herní předlohy. Příběh se bude odehrávat 219 let poté, co jaderná válka natrvalo změnila lidstvo.

Umbrella Academy – série 4 (Netflix)

V roce 2024 dorazí rovněž populární série velmi oblíbeného seriálu Umbrella Academy.

Dnes nejčtenější

.