Zavřít reklamu

Každý majitel iPhonu má samozřejmě odlišné potřeby, a každý používá svůj jablečný smartphone k trochu jiným účelům. Existuje ale řada základních aplikací, které se každému majiteli iPhonu vyplatí mít. Které to jsou?

Be Focused

Uživatelům, kteří se potřebují opravdu dobře soustředit na práci či na studium, přijde určitě vhod aplikace Be Focused. Při práci z domova se totiž často setkáváme s rušivými elementy, které nás mohou odvést od práce. Be Focused je aplikace, která rozděluje pracovní dobu do krátkých intervalů s přestávkami. Tímto způsobem uživatelé získávají lepší soustředění a mohou maximalizovat svou produktivitu. Aplikace je k dispozici zcela zdarma, ale nabízí také placenou verzi. Zakoupením prémiové verze získáte automatickou synchronizaci dat napříč různými platformami, protože Be Focused je dostupný i pro iPady, Apple Watch a počítače Mac.

Aplikaci Be Focused stáhnete bezplatně zde.

Alarmy Alarm Clock

Alarmy Alarm Clock představuje inovativní budík pro váš iPhone, který slibuje spolehlivé probuzení za všech okolností. Tato aplikace vám umožňuje personalizovat způsob, jakým se ujistí, že jste opravdu vzhůru – může to být řešení matematické rovnice, krátké hádanky nebo dokonce načtení kódu. Vedle toho Alarmy Alarm Clock poskytuje možnost nastavení extra hlasitého budíku a dalších pokročilých funkcí, které zaručují účinné a individuální nastavení pro vaše ranní probuzení.

Aplikaci Alarmy Alarm Clock stáhnete bezplatně zde.

Mapy.cz

Pokud jste častým řidičem, který často podniká cesty zábavného nebo pracovního rázu, je velmi pravděpodobné, že oceníte českou navigační aplikaci Mapy.cz od společnosti Seznam. Je však zajímavé vědět, že Mapy.cz není pouze o navigaci; nabízí také možnost zobrazit turistické mapy pro potřeby turistů, cyklistů, vodáků a běžkařů. I když je primárně zaměřena na Českou republiku, mnoho turistických map je k dispozici i pro zahraniční destinace. Nabídka turistických map neustále roste a zlepšuje se, a navíc si můžete stáhnout vybranou oblast pro offline použití, což se osvědčuje zejména tam, kde není dostupný signál.

Aplikaci Mapy.cz stáhnete bezplatně zde.

TickTick

V usnadnění práce a efektivní organizaci času vyniká mimořádně oblíbená aplikace TickTick, kterou lze považovat za inteligentní a pokročilý diář s mnoha dalšími funkcemi. Stručně řečeno, jde o manažera úkolů ve formě To-Do listů, kde můžete jednotlivé úkoly zaznamenávat a postupně je odškrtávat. Možnosti však sahají daleko za tuto základní funkci. Samotné úkoly můžete kategorizovat (například škola, práce, domácnost), přiřazovat jim priority a přidávat tagy.

Aplikaci TickTick stáhnete bezplatně zde.

Threema

Threema se řadí mezi nejvyhledávanější aplikace pro zabezpečenou a šifrovanou komunikaci. Tato open-source aplikace nenabízí pouze bezpečný přenos textových zpráv, ale také umožňuje šifrované hlasové a videohovory, a to včetně dalších pokročilých funkcí. Mezi standardní vlastnosti patří správa kontaktů, schopnost skupinové komunikace a možnost přístupu přes webovou verzi. Threema tak představuje komplexní platformu pro bezpečnou komunikaci s širokým spektrem možností.

Aplikaci Threema stáhnete zde. 

Adobe Lightroom

Adobe Lightroom CC, který řada fotografů využívá na svých počítačích, je také dostupný pro operační systém iOS. S touto aplikací můžete bez problémů upravovat RAW fotografie, využívat různé přednastavené efekty a přizpůsobovat expozici, barvy, přidávat vodoznaky a mnoho dalšího. Adobe Lightroom CC pro iOS je navíc plně zdarma, pokud se rozhodnete nepoužívat Creative Cloud. Aplikace zahrnuje i vestavěný fotoaparát a v případě využití Creative Cloud se všechny vaše fotografie a úpravy synchronizují napříč všemi vašimi zařízeními.

Aplikaci Adobe Lightroom stáhnete zde.

In-Počasí

Aplikace In-Počasí, vytvořená v České republice, přináší spolehlivou předpověď počasí pro následující hodiny a dny. Uživatelé mohou využívat možnost zobrazení map s radarovými snímky, využívat bohaté funkce přizpůsobení a rovněž mohou využívat podporu widgetů pro zamčenou obrazovku na iPhonu. Aplikace tedy poskytuje komplexní nástroje pro sledování a plánování počasí, s důrazem na uživatelskou přívětivost a personalizaci.

Aplikaci In-Počasí stáhnete zde.

Google Keep

Google Keep představuje bezplatnou, plně vybavenou aplikaci pro pořizování záznamů, poznámek, správu úkolů, okamžitých nápadů a dalších obsahů. Tato multifunkční aplikace vám umožňuje vytvářet seznamy, poznámky, přidávat obrázky a mnoho dalšího. Navíc je dostupná pro všechna zařízení od Apple a můžete ji pohodlně používat i prostřednictvím webového rozhraní prohlížeče. Google Keep vám poskytuje komplexní nástroje pro efektivní organizaci a správu obsahu, a to na různých platformách a zařízeních.

Aplikaci Google Keep stáhnete zde.

Spark

Aplikace Spark Mail si získala velkou oblibu, zejména u uživatelů, kteří využívají e-mail k organizované a pracovní komunikaci. Spark poskytuje vynikající funkce nejen pro skupinovou korespondenci, ale také excelentně propracované uživatelské rozhraní, které usnadňuje orientaci i v dlouhých zprávových vláknech. Multiplatformní charakter aplikace Spark znamená, že ji můžete pohodlně používat na všech svých zařízeních od Apple, přičemž využívá podporu umělé inteligence pro optimální funkčnost.

Aplikaci Spark stáhnete zde.

Reddit

Využívání aplikace Reddit výrazně zlepšuje váš každodenní život. Tato diskuzní síť se skládá z různých subredditů, což jsou prakticky kategorie s konkrétním zaměřením, které můžete sledovat. To vám umožňuje jednoduše nastavit své preference a sledovat obsah odpovídající vašim zájmům. Pokud se například zajímáte o politiku, události v Česku, sport nebo třeba renovaci interérů, můžete se zaměřit pouze na tyto subreddity a mít tak plně personalizovaný obsah dle svých preferencí. Na Redditu si tak každý může najít to své.

Aplikaci Reddit stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.