Zavřít reklamu

Jak na uzamčené obrazovce iPhonu zobrazit nadcházející události z Kalendáře? Widgety pro uzamčenou obrazovku iPhonu, které společnost Apple představila spolu s příchodem operačního systému iOS 16, představují skvělý způsob, jak získávat důležité informace přímo z uzamčené obrazovky vašeho jablečného smartphonu, aniž byste jej museli odemykat.

Díky komplikacím s ciferníkem je mnoho majitelů hodinek Apple Watch zvyklých, že se mohou podívat na své zápěstí a zkontrolovat nejbližší nadcházející událost v kalendáři. S příchodem iOS 16 a widgetů na zamykací obrazovce můžete stejné informace o událostech kalendáře zobrazit přímo na iPhonu, aniž byste museli zařízení odemykat. Widget kalendáře na zamykací obrazovce je k dispozici ve dvou variantách, které umožňují sledovat čas příští nadcházející události nebo použít větší widget, který zobrazuje jak název události, tak její čas.

Jak na uzamčené obrazovce iPhonu zobrazit nadcházející události z Kalendáře

Pokud chcete, aby se na uzamčené obrazovce vašeho iPhonu zobrazovaly nadcházející události z Kalendáře, postupujte podle následujícího návodu.

  • Odemkněte váš iPhone, aktivujte uzamčenou obrazovku a dlouze ji stiskněte.
  • Klepněte na Přizpůsobit.
  • Klepněte na rámeček pro widget nad nebo pod údajem o čase.
  • Z návrhů nebo ze seznamu aplikací vyberte Kalendář a zvolte widget s údajem o událostech.
  • Klepněte na Hotovo v pravém horním rohu.

Tímto způsobem můžete snadno a rychle přidat na uzamčenou obrazovku údaj o událostech, které vás čekají. Je důležité, abyste zvolili widget s údajem o událostech, a ne s pouhým aktuálním datem.

Dnes nejčtenější

.