Zavřít reklamu

Handla Grocery Shopping List

Handla Grocery Shopping List je aplikace, kterou zajisté oceníte nejen na vašich nákupech. Nabízí možnost vytvoření a správy nákupních seznamů, rozdělených do přehledných kategorií, je plně přizpůsobitelná, a vyznačuje se dokonale přehledným uživatelským rozhraním i snadným ovládáním.

Aplikaci Handla stáhnete bezplatně zde.

Dashy: cam. Record Track Share

Proměňte svůj iPhone v dokonalou palubní kameru s Dashy! Zachyťte každý okamžik své cesty, zůstaňte na silnici v bezpečí a zjednodušte si hlášení nehod díky aplikaci Dashy, která promění váš iPhone ve vysoce kvalitní palubní kameru a zaznamená zorné pole vaší cesty prostřednictvím jeho zadní kamery. Ať už jste na výletě, každodenním dojíždění do práce, nebo klidné jízdě, Dashy zajistí, že vám neunikne žádný okamžik.

Aplikaci Dashy stáhnete bezplatně zde.

Mood Journal – track your mood

Chtěli byste na iPhonu začít zaznamenávat vaši náladu a duševní stav, ale hledáte něco, co bude opravdu jednoduché? Vyzkoušejte aplikaci Mood Journal. Tato aplikace vám pomůže identifikovat vaše nálady během dne a podpoří vás, když budete chtít přejít do jiné nálady. Její používání je rychlé a snadné a pomůže vám rozšířit váš emoční slovník a objevit jemné nuance.

Aplikaci Mood Journal stáhnete bezplatně zde.

Time and Again: Track Routines

Často si nastavujete rutiny, sestávající z více opakujících se úkolů, ale občas máte problém splnit vše potřebné? Může vám pomoci aplikace s názvem Time and Again: Track Routines. Jedná se o jednoduchý a zároveň velmi efektivní způsob, jak sledovat pravidelné úkoly. Každý periodický úkol se skládá z názvu a intervalu. Pak můžete snadno zjistit, jak se vám daří rutinní úkoly plnit.

Aplikaci Time and Again stáhnete za 79 korun zde.

Dnes nejčtenější

.