Zavřít reklamu

Pravděpodobně u vás doma nebo v kanceláři najdeme jednu nebo více zásuvek PowerCube. Tento praktický rozbočovač je na trhu již od roku 2013 a stal se nerozlučnou součástí mnoha domácností a pracovních prostor. Ale jak to tak bývá, technologický vývoj nezastavíme a je třeba s ním držet krok. A tak v Cubenest vyvinuli novou generaci PowerCube, která je připravena nabídnout ještě větší výkon a flexibilitu.

IMG_8464

Stará vs. nová PowerCube: Rozdíly, které dělají změnu

V první řadě se podívejme na klíčový rozdíl mezi starou a novou generací PowerCube, a tím je technologie nabíjení. Zatímco stará generace využívá tradiční USB porty, nová generace přichází s technologií PD – Power Delivery. Ta umožňuje rychlejší a efektivnější nabíjení, neboť se dokáže přizpůsobit konkrétnímu zařízení a nabízí výkon až 35 W. To je obrovský skok vpřed, který ocení zejména majitelé moderních zařízení potřebujících větší výkon.

Další významný rozdíl mezi původní a novou generací PowerCube je rozšíření možností nabíjení. Zatímco stará generace PowerCube nabízela pouze standardní USB porty, nová generace přichází s USB porty typu A+C a C+C.

V poslední řadě je třeba zmínit, že s příchodem nové generace došlo také ke změně názvu. PowerCube nyní spadá pod značku Cubenest, což je další krok vpřed v její evoluci. Vzniklo tedy spojení Cubenest PowerCube, které nese všechny kvality a inovace, s nimiž se nová generace PowerCube může pochlubit. Tato změna názvu také reflektuje snahu o poskytování co nejlepších řešení pro moderní technologie a jejich uživatele, kterými je značka Cubenest motivována.

Testování

Na testování k nám do redakce dorazily všechny čtyři PowerCube nové generace s technologií Power Delivery v různých barevných variantách. Kostky s výkonem 20 W jsou k dostání ve 4 barvách a 2 variantách. Varianta Original, kterou dáte rovnou do zásuvky a varianta Extended s 1,5 metru dlouhou prodlužkou. U druhé zmiňované naleznete v balení ještě montážní dok pro pohodlné uchycení kdekoliv se vám zachce. Obě varianty disponují USB-C a USB-A. Při využití samotného USB-C dosáhnou maximálního výkonu 20 W, u USB-A se dostanete na max. 18 W. Při použití obou USB zároveň si obě rozdělí maximálně 15 W. 

IMG_4057 (kopie)

Stejné hodnoty dosáhnete u další testované kostky. Tentokrát se jedná o novou Cubenest PowerCube Rewirable, která je ideální na cestování, protože v balení dostanete také všechny 4 světové koncovky. Konkrétně jsou to EU, US, UK, AU/CN koncovky. Tato cestovní varianta je pro zatím dostupná v šedé variantě. Tato kostka mi přijde naprosto ideální pro každého, jelikož ji můžete využívat běžně v domácnosti s naší EU koncovkou, do zahraničí přibalit jen danou koncovku a můžete spolehlivě nabíjet kdekoliv na světě.

No a nakonec jsme si nechali tu nejnabušenější kostku na trhu. Jedná se o Cubenest PowerCube Extended USB C+C PD 35 W. Jak již název napovídá má v sobě dva USB-C porty s maximálním výkonem 35 W. Při využití obou USB-C zároveň dosáhnete na 24 W. Podobně jako u základní verze Extended se jedná o kostku s 1,5 metru dlouho prodlužkou a v balení také najdete montážní dok. Momentálně je dostupná v šedé variantě.

IMG_4049 (kopie)

Nutno dodat, že mezi hlavní přednosti všech PowerCube patří jejich genialita nepřekážet si. Díky unikátnímu rozmístění zásuvek nebudete mít problém s připojením jakékoliv nabíječky. Zásuvky se vzájemně neblokují a nepřekážejí jako u běžných prodlužovacích kabelů či rozboček. To vám umožňuje spojit více kostek a vytvořit tak kombinaci zásuvek a USB portů přesně podle vašich potřeb. Designové ocenění Red Dot Design Award je už jen takovou třešničkou na dortu.

Proč přejít na novou generaci?

Z výše uvedených rozdílů vyplývají i důvody, proč zvážit přechod na novou generaci PowerCube. Výrazně vyšší výkon a větší flexibilita nabíjení různých zařízení jsou jedny z nejsilnějších argumentů. Pokud tedy hledáte efektivní a praktické řešení pro nabíjení vašich zařízení, které je navíc v souladu s nejnovějším technologickým vývojem, nová generace PowerCube je pro vás ideální volbou. Moderní technologie a kvalitní design z ní dělají rozbočovač, který si zaslouží místo na vaší pracovní ploše. Momentálně běží na eshopu Cubenest doprava zdarma pro všechny objednávky nad 500 Kč.

Novou generaci PowerCube můžete koupit zde 

Dnes nejčtenější

.