Zavřít reklamu

Již před nějakým časem se majitelé jablečných smartphonů dočkali oficiální ChatGPT aplikace. Zatímco až dosud byly vybrané funkce této aplikace podmíněné prémiový účtem, OpenAI nyní uvolnila hlasový chat bezplatně pro všechny uživatele.

Společnost OpenAI tento týden oznámila, že funkce hlasových chatů v její oficiální aplikaci ChatGPT pro iPhone a iPad je nyní dostupná pro každého, a to bez nutnosti předplatného. Společnost OpenAI představila hlasové chaty ve své aplikaci ChatGPT již v průběhu letošního září. Funkce dává uživatelům možnost mluvit s chatovacím botem konverzačně namísto psaní, až dosud ale byla dostupná pouze pro předplatitele Plus a Enterprise. Oznámil to na svém Twitteru spoluzakladatel OpenAI Greg Brockman.

 

AI chatbot ChatGPT společnosti OpenAI je již dlouho dostupný na webu, oficiální aplikaci pro iOS ale uživatelé poměrně dlouho marně vyhlíželi. V App Storu byl nástroj ChatGPT uživatelům zpřístupněn prostřednictvím několika aplikací třetích stran, ty ale mnohdy nebyly příliš povedené ani důvěryhodné.

ChatGPT je chatbot založený na umělé inteligenci, který využívá generativní umělou inteligenci k zodpovídání otázek a poskytování rad na nejrůznější témata. Historie je synchronizována napříč zařízeními, takže můžete vidět své interakce s ChatGPT na webu i v zařízeních se systémem iOS, a je v něm integrován systém rozpoznávání řeči Whisper.

Dnes nejčtenější

.