Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Vítejte ve světě chytrého grilování, kde se spojuje tradice grilování s moderní technologií. S aplikací WEBER Connect se otevírá nová éra grilování, kde se recepty a podrobné grilovací pokyny stávají přístupnými na vašem chytrém telefonu. Jedná se o vašeho osobního „grillmastera“, který vám pomáhá krok za krokem při přípravě každého pokrmu a zajišťuje, že váš grilovaný steak, kuře nebo zelenina budou dokonalé.

Ať už vlastníte gril WEBERintegrovanou technologií WEBER Connect nebo jste si pořídili samostatný WEBER Connect Smart Grilling Hub, máte k dispozici nejen skvělé recepty, ale také inteligentního pomocníka, který je vždy na dosah ruky. 

Aplikace WEBER Connect se stává vaší tajnou ingrediencí k dosažení perfektně ugrilovaných jídel. Přehledné pokyny posílané přímo na váš telefon vám umožňují grilovat krok za krokem – od správné teploty po dobu grilování, až po správný čas na otočení či servírování pokrmu. S touto aplikací už není třeba sledovat každý detail – váš „grillmaster“ se postará o to, aby byl výsledek perfektní.

Investice do technologie WEBER Connect nebo samostatného Smart Grilling Hubu se stává klíčem k bezstarostnému grilování. S touto chytrou aplikací budete mistrem grilování i bez rozsáhlých zkušeností. Užijte si společnost přátel a rodiny bez obav o to, co se děje na grilu. 

S WEBER Connect je grilování snadné a přitom dokonalé.

3202

Dnes nejčtenější

.