Zavřít reklamu

Pokud jste často na cestách, pro mnohé z vás je noční můrou vybitá baterie. Ne snad kvůli sociálním sítím a hrám, ale třeba kvůli navigaci, práci či jiným odůvodněným potřebám. V takových situacích se hodí mít po ruce powerbanku. A pokud s sebou máte vícero zařízení, nechť má takové příslušenství co největší kapacitu, nejvyšší výkon a pokud možno nestojí majlant. Pro tyto případy má společnost Swissten ve své nabídce powerbanku Power Line s kapacitou 40 000 mAh. Pojďme se na ni podívat.

Obsah balení

Jako vždy vám produkt od společnosti Swissten dorazí v bíločervené krabičce. Jelikož tato powerbanka nabízí poměrně zajímavé specifikace, o nichž si ale povíme až o odstavec níž, dočtete se o nich po velkém právě i na krabičce. V balení pak naleznete zabalenou powerbanku společně s metrovým USB-C/USB-C kabelem. Balení je za mě velmi povedené, nicméně powerbanka by možná mohla být lépe chráněna. V balení se totiž nachází pouze v igelitu.

Technické specifikace

Co vlastně Swissten Power Line nabízí? Klíčová pro vás bude zřejmě kapacita. A jak jsme si řekli v úvodu, tento kousek má kapacitu celkem 40 000 mAh, což je dost slušná nálož energie. Jde tedy o powerbanku, která vám nabije třeba i notebook. Kdo by si však myslel, že nabíjení notebooku bude nějaká zdlouhavá záležitost, je na omylu. Tento kousek totiž dokáže nabíjet výkonem až 100 W. Powerbanka zvládá také PowerDelivery 2.0 a 3.0 a Qualcomm Quick Charge 2.0 a 3.0. Dále pak Huawei FCP (Fast Charge protocol), Huawei SCP (SuperCharge protocol) a Samsung AFC (Adaptive Fast Charging). Samozřejmě je možné také nabíjet vícero zařízení naráz. Díky technologii SMART IC se výstupní proud rozdělí a všechna se nabíjejí stejně rychle. Jsou zde přítomny celkem čtyři konektory, a sice trojice USB-A konektorů a jeden USB-C. Pro hodinky a náramky je zde také mód nízkého proudu. Swissten Power Line powerbanka má bezpečnostní ochranu proti přepětí, přetížení, zkratu, přehřátí, přebíjení a podvybití. A sama o sobě je nehořlavá. Její rozměry jsou 54 x 70 x 55 mm a hmotnost je 830 gramů. Power Line je vyrobena z nehořlavého ABS + polykarbonátu.

Design a vlastní používání

Jelikož jde o powerbanku, nemůžete čekat žádné velké designové zázraky. Jde zkrátka a dobře o relativně velký a těžký kus materiálu černé barvy. Nicméně na dotek je Power Line poměrně dost příjemná. Na horní straně má tento kousek displej, v němž uvidíte aktuální kapacitu baterie. Na boku pak tlačítko pro zapnutí. Hlavní boční strana samozřejmě patří konektorům. Velmi se mi zamlouvá, že hlavní část je potažena texturou. Powerbanka vám tedy jen tak nevyklouzne z ruky. Tento produkt jsem používal několik týdnů. Průměrný iPhone s ním nabijete přibližně 11x. MacBook Air zhruba 3x. Jde tedy o skvělého pomocníka. Nejvíce jsem využíval pochopitelně nabíjení vícero zařízení, přičemž právě tímto způsobem využijete největší potenciál Power Line.

Resumé

Hledáte-li powerbanku s vysokým výkonem a vyšší kapacitou, je Power Line od Swisstenu s kapacitou 40000 mAh přesně pro vás. Její cena je 2399 korun.

Powerbanku zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.