Zavřít reklamu

Přestože Apple na červnové WWDC nevěnoval operačnímu systému tvOS 17 takřka žádnou pozornost, faktem je, že jej taktéž velmi zajímavě vylepšil. Dorazila na něj totiž mimo jiné podpora VPN aplikací pro provoz virtuálních privátních sítí, což lze bez jakékoliv nadsázky označit za jednu z nejzásadnějších novinek na Apple TV za poslední roky. To proto, že díky této vychytávce lze například přes jablečný smart box přehrávat na streamovacích službách obsah, který není určen pro náš trh. To vše přitom s důrazem na maximální soukromí a tedy i bezpečí. Jak ale v záplavě VPN aplikací vybrat nějakou skutečně kvalitní. Jednoduše. Stačí vsadit na stálice na trhu, které se těší velké oblibě i na počítačích či telefonech. Jednou z nich je i PureVPN, která je v současnosti jednou z nejstahovanějších VPN aplikaci v rámci tvOS. 

press_room_top_fact_n_figure_updated

Aplikace PureVPN doporučuje automaticky okamžité připojení k nejrychlejšímu VPN serveru na základě vaší polohy. Stačí stisknout tlačítko v aplikaci a o vše ostatní už je za vás postaráno. Aplikace dále nabízí snadný výběr serveru a díky uživatelsky přívětivé funkci ručního vyhledávání umožňuje uložení oblíbených měst a zemí pro rychlý přístup na Apple TV. Jen pro zajímavost, využít můžete přístup k více než 6 500 servery ve 70 zemích a 88 lokalitách, což vám umožní prozkoumat oblíbené streamovací služby. 

recenze apple TV 4K 2022

PureVPN je v současnosti k dispozici ve třech verzích předplatného, které se od sebe liší zpřístupněním zabezpečeného manažera hesel a end-to-end šifrováním souborů, všechny se nicméně shodují v plné podpoře vysokorychlostního VPN. Super je pak to, že j k dispozici i bezplatná zkušební doba, díky které si můžete vyzkoušet, zda vám PureVPN vyhovuje či nikoliv. 

Více informací o PureVPN naleznete zde

Dnes nejčtenější

.