Zavřít reklamu

Pokud z jakéhokoli důvodu potřebujete mít vždy po ruce dostatek „šťávy“, zřejmě máte doma nějakou powerbanku. Na základě vašich potřeb pak sami zřejmě uznáte, jak velká kapacita je pro vás jako dělaná. Jdete na jednodenní výlet? Zřejmě vám stačí powerbanka do kapsy. Jestliže ale jedete někam na více dní či vás bude větší počet, hodí se vám powerbanka s daleko větší kapacitou. Slušné portfolium, co se powerbanek týče, má také Swissten. Společnost nabízí powerbanky i pro náročné uživatele. Tedy pro ty, kteří potřebují buď velkou kapacitu, nebo slušný výkon. Nebo obojí. Právě výše zmíněné nabízí powerbanka Swissten Power Line s kapacitou 60000 mAh.

Obsah balení

Vzhledem ke kapacitě je jasné, že se jedná o větší a těžší balení. Jako vždy naleznete na krabici ty nejdůležitější technické specifikace, které si ale podrobněji rozebereme až za okamžik. Produkt dorazí zabalený v bílé fólii a přepravován je v krabici velice úhledně. Součástí balení je rovněž kabel USB-C na USB-C o délce jednoho metru. Ten se bude rozhodně hodit, nicméně vůbec by nevadilo, kdyby byl v balení přítomen i kabel USB-A na USB-C, už jen kvůli poměru konektorů (4 USB-A, 1 USB-C).

Technické specifikace

Nyní se pojďme podívat, co tento macek plný energie nabízí. Jedná se o powerbanku s kapacitou 60000 mAh a výkonem 65 W. Zařízení pochopitelně dokáže nabíjet vícero produktů najednou. Navíc podporuje technologii, která při nabíjení více zařízení rozdělí výkon tak, aby se všechno nabíjelo co nejoptimálněji. Z nabíjecích technologií lze zmínit Power Delivery 2.0 a Power Delivery 3.0, Qualcomm Quick Charge 2.0 a Quick Charge 3.0, Huawei FCP (Fast Charge protocol), Huawei SCP (SuperCharge protocol) a Samsung AFC (Adaptive Fast Charging).

Co se materiálu týče, je produkt vyhotoven z ABS a polykarbonátu. Jak už stojí výše, Swissten Power Line má celkem pětici konektorů, a sice 4 USB-A a 1 USB-C.  Vzhledem k výkonu tak tímto kouskem nabijete i třeba notebook či tablet. Pochopitelně ale rovněž i smartphony, TWS sluchátka či chytré hodinky. Rozměry jsou 135 x 82 x 82 mm a hmotnost 1260 gramů. Přítomna je i LED svítilna se třemi režimy svícení. Jedná se o skvělého pomocníka. Nějaký úžasný světlomet ale nečekejte. Kvality tohoto produktu jsou jinde. Je ale velmi fajn, že u powerbanky máte takovou „vychytávku“ navíc. Leckoho jistě potěší i bezpečnostní ochrana proti přepětí, přetížení, zkratu, přehřátí, přebíjení a podvybití. Jelikož se skutečně nejedná o lehké zařízení, potěší i přítomné poutko pro jednoduché přenášení.

Design a vlastní používání

Od designu vskutku nečekejte zázraky. Jde prostě a jednoduše o produkt, který má vaše vybitá zřízení nakopnout. A to dělá skvěle. Jde tedy v podstatě o černý kvádr se stylovým oranžovým poutkem. Vše důležité se nachází na jedné z bočních stran, kde naleznete hlavní tlačítko, pětici konektorů, LED displej indikující stav kapacity powerbanky a LED svítilnu. Popis používání tohoto produktu je poměrně složitý, neboť používání je pochopitelně poněkud nezáživné. Powerbanka nabijí. Nabijí rychle a bezproblémově. Průměrný iPhone nabije více než 15x. MacBook Air z 0 na 100 nabijete 4x a ještě zbyde na pár nabití iPhonu. Zkrátka spousta energie v malém těle. Pokud cestujete na chatu či máte v plánu táboráky, jde o skvělé pořízení. Možná trošku zamrzí absence bezdrátového Qi nabíjení. Ale jedná se jen o malý nedostatek, který lze odpustit.

Resumé

Pohráváte si poslední dobou s myšlenkou, že by se vám hodila powerbanka s větší kapacitou a slušný výkonem? Jste tedy na správné adrese. Cena je 3190 korun.

Porbanku Swissten s kapacitou 60000 mAh koupíte zde

Dnes nejčtenější

.