Zavřít reklamu

Mohlo by se zdát, že týdny po skončení Keynote budou na spekulace, analýzy a úniky chudé, ale opak je pravdou. V dalším díle naší pravidelné rubriky bude tentokrát řeč například o možném příchodu nových iPadů nebo o detailech, týkajících se iPhonu 16.

Dočkáme se letos nových iPadů?

Dlouho se mluvilo o tom, že letos Apple již nové iPady nepředstaví. V průběhu zářijové Keynote k tomu skutečně nedošlo, a zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se měla konat mimořádná říjnová Keynote. Server DigiTimes ale přišel v průběhu uplynulého týdne se zprávou, podle které by cupertinská společnost přece jenom měla ještě do konce tohoto roku představit nový tablet, a to konkrétně iPad mini. Bližší detaily server nicméně nezveřejnil.

iPhone 16 fotoaparát

Zatímco se letošní iPhony 15 ještě ani nestihly pořádně ohřát na pultech obchodů, internetem se šíří spekulace o tom, jak by mohla vypadat příští generace. Počátkem týdne se objevily zprávy, podle kterých by s příchodem iPhonu 16 mělo dojít ke změně, co se týče uspořádání objektivů zadního fotoaparátu. Zmíněné uspořádání by mělo připomínat iPhone 12. Jednalo by se rozhodně o překvapivou změnu, protože fotoaparáty novějších iPhonů mají diagonální uspořádání.

Vlastní čipy pro iPhone 16

V souvislosti s iPhony 16 se v průběhu uplynulého týdne objevila ještě jedna zajímavá zpráva. Na sociální sítí Weibo se začaly objevovat informace o tom, že společnost Apple vyvíjí zcela nový čip, kterým by měly být osazeny iPhony 16 a 16 Plus. Původně se mělo za to, že základní modely iPhonů příští generace dostanou čipy A17 Pro. Od jejich oficiálního představení nás nicméně dělí ještě rok, a za tu dobu se mohou objevit zcela jiné informace.

a17 bionic

 

Dnes nejčtenější

.