Zavřít reklamu

Pokud jste doufali v to, že Apple do konce roku světu ukáže kromě iPhonů či Apple Watch ještě pár nových Maců, máme pro vás špatnou zprávu. Přestože se v předešlých týdnech čile spekulovalo nad tím, kolik Maců zvládne Apple na podzim představit, velmi dobře informovaný analytik Ming-Chi Kuo se nechal před pár hodinami slyšet, že nic takového neproběhne. Na nové Macy si tedy budeme muset počkat do příštího roku. 

Kuovy zdroje potvrdily konkrétně to, že pro nové Macy je v současnosti intenzivně vyvíjen čip M3 založený na 3nm výrobní technologii. Háček je však v tom, že dle všeho ještě není zcela dokončen a proto se plánované představení nových Maců odkládá až na začátek příštího roku. Prvními adepty na tento čip jsou pak nepřekvapivě základní Macy – tedy MacBooky Air, 24“ iMacy, 13“ MacBooky Pro či Macy mini. Poté přijdou čipy M3 ve výkonnějších verzích pro MacBooky Pro, Macy Studio, mini či Pro a s trochou štěstí i pro větší iMacy. Bližší informace o termínu vydání či tom, zda se přechod na novou výrobní metodu procesorů podepíše i na finální ceně Maců jsou nicméně zatím ve hvězdách.

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.