Zavřít reklamu

Co se týče Apple Vision Pro, v minulých týdnech se objevily zprávy, že zájem vývojářů je poměrně chladný. Dokazovat to mj. měla velmi chabá návštěvnost vývojářských workshopů. Sami vývojáři aplikací pak mají velmi rozporuplné názory na téma, zda-li je jablečná náhlavní souprava pro jejich aplikace natolik přitažlivým produktem. Jedni jsou toho názoru, že produkt bude trhákem. Jiní se naopak bojí, že investice do vývoje aplikace pro tento produkt bude nakonec ztrátová.

Se zprávou, že vývojářské workshopy mají prázdná místa přišel Mark Gurman z Bloombergu v minulém měsíci. Jedním z důvodů ale měla být skutečnost, že workshopy se konaly pouze v sídle Applu, což znamená, že vývojáři na východním pobřeží nebo jinde v zemi museli čelit drahému a nepohodlnému cestování. Apple se ke zprávám o údajném nezájmu o jeho workshopy nevyjádřil. Ale údajně ti, kteří se jej zúčastnili, byli s velmi spokojeni. Apple se tedy snaží, aby zájem o jeho náhlavní soupravu neuvadal. Na druhou stranu je třeba poznamenat, že se nelze nedivit, pokud někteří vývojáři nejeví o Vision Pro zájem. Jde o zařízení, které dorazí až v příštím roce, a to za opravdu velký peníz. Mnozí tedy zřejmě vyčkávají, jaký dopad na trh bude tento produkt mít. Uvažujete nad koupí Apple Vision Pro?

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.