Zavřít reklamu

Země v mém nitru

Po letech vyhnanství se Remo vrací do rodné vesnice v Kosovu. Tam musí pomoci svému bratranci s exhumací masového hrobu, v němž je pohřbena většina členů jejich rodiny z válečných dob.

Flash

Ezra Miller se představuje v roli Barryho Allena alias Flashe, který ve vůbec prvním samostatném filmu o superhrdinovi DC překonává hranice svých superschopností.

Jižní hlídka

Christian je francouzský voják, který se vrací z Afghánistánu do Francie. Chce se znovu začlenit do normálního života, ale brzy se zaplete do obchodu s opiem. Aby se z tohoto začarovaného kruhu násilí dostal, musí se naučit milovat.

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

Snímek je oslavou jedinečné a nezapomenutelné Whitney Houston. Od mladé gospelové sboristky z New Jersey až po jednu z nejprodávanějších a nejoceňovanějších umělkyň všech dob…

Osm hor

Pietro je chlapec z rušného italského města, Bruno je kluk ze zapomenuté alpské vesnice. Jeden se každé léto vrací do hor s rodiči, druhý kopce nikdy neopouští.

Ti nejhorší

Děj se odehrává na předměstí Boulogne-sur-Mer v severní Francii a sleduje natáčení filmu, do něhož režisér vybere čtyři dospívající děti z dělnické třídy. To vše k velkému údivu místní komunity, která jeho rozhodnutí zpochybňuje.

Dnes nejčtenější

.