Zavřít reklamu

Pokud hledáte PowerBanku, která vám umožní dobít svůj telefon a další dva produkty nejednou, pak je zde pro vás Belkin BoostCharge 10K. Jedná se o Powerbanku velikosti iPhone, která nabízí kapacitu 10 000mAh a umožní nabíjet až tři zařízení najednou. Samotnou powerbanku máte možnost nabíjet pomocí USB-C, mimochodem kabel pro dobíjení je součástí balení. Kromě USB-C konektoru, který funguje jak pro nabíjení powerbanky, tak i pro nabíjení dalších věcí z powerbanky, máte k dispozici také dvojici klasických USB-A portů.

Používat můžete všechny tři porty současně a nabíjet tak až trojici zařízení najednou. Je však potřeba počítat s tím, že celkový výkon powerbanky je 15W. Samostatně je pak výkon USB-C portu 15W a USB-A portu 12W s tím, že je vždy potřeba počítat s kombinovaným výkonem 15W. Pokud tedy budete nabíjet tři zařízení najednou, bude výkon v ideálním případě 5W pro každý port. Kapacita powerbanky, jak již název napovídá je 10 000mAh. To znamená, že například iPhone 14 Pro dokážete nabít 2-3x z 0 na 100 procent.

BoostCharge PowerBank 10K

Výhodou je kvalitní zpracovaní, které je u Belkinu standardem, možnost pomocí čtveřice diod zjistit stav nabití samotné powerbanky a samozřejmě pak možnost využívat tři USB porty najednou. Váha je pak 222gramů a rozměry jsou velmi podobné iPhone 14 Pro, konkrétně pak 68,3 x 131,8 x 15,7 mm. Pokud tedy hledáte powerbanku od známého výrobce příslušenství, pak je Belkin BoostCharge PowerBank 10K zajímavou volbou.

Belkin BoostCharge PowerBank 10K si můžete zakoupit přímo zde.

Dnes nejčtenější

.